Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hagytatok már el pénzt?

Hagytatok már el pénzt?

Figyelt kérdés

A zsebembe tettem egy kétezrest,és valószínű kiránthattam a kulcsommal,mert nem találom sehol....tiszta ideg vagyok!:((

Jártatok már hasonlóan?

Na ebből tanultam....(pedig most minden fillér számít)

köszi

2011. aug. 31. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
egyszer a kocsiban kiesett egy húszezres a zsebemből. majdnem agyvérzést kaptam,de hál Istennek az ülés alatt volt.
2011. aug. 31. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
pont 2napja elhagytam egy 500ast és amikor hajnalban megjött anyám a munkából tök KO-n és pont tett el egy 500-ast a zsebébe ráordítottam hogy AZ ENYÉM!!! erre rámordít hogy baz*dmeg fiam álmos vagyooook :/
2011. aug. 31. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:

egy emberke a falunapon elhagyott 200.000 Ft-ot :D

céges pénz volt :D

hát van ilyen :S

2011. aug. 31. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:

tudom lehet hogy nem is igen ide tartozik de amugy régeben én is hagytam el pénzt de pár héttel ezelőtt a papucsomat hagytam el. elmesélem:

Az egyik nap elmentünk a Balatonra fürödni.haza felé megáltunk élelmiszer üzlet előtt a parkolóba.apum bement vett innivalót az üzletben.Mi pedig kinnt vártunk az autóban.én nagyon elvoltam zsibbadva mer 2 órás volt az út.kiszálltam az autóból járkáltam....aztán amikor láttam hogy márt jön az üzletből ki az apum akkor beszálltam gyorssan az autóba de nem akárhogyan ugy hogy levetettem a papucsomat (kinnt hagytam az uton).Velünk volt az egyik ismerősünk is akit haza kellett vinnünk.Amikor oda értünk hozzá akkor vettem csak észre hogy ott maradt a papucsom.Egész uton fel sem tűnt hogy nincs meg.Na akkor marhára szarul éreztem magam közben szakadtam a röhögéstől.

Aztán mi is elindultunk haza.Nagyon kiváncsiak is voltunk ezért vissza mentünk megnézni hogy még ott-e van a papucsom az üzlet előtt.ha hiszitek ha nem ott volt az üzlet előtt ugyan ugy ahogy ott hagytam még 1 óra után is.

Na ez az én történetem.ha elhiszitek ha nem de ez a történet igaz.megtörtént velem.:$ :) xD

2011. aug. 31. 19:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Képzeljétek meglett a pénzem,totál elfelejtettem,hogy a táskám oldalzsebébe tettem.

Papucsos történet nagyon tetszik,csoda,hogy a papucsod nem kellett senkinek!Üdv!

2011. szept. 2. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!