Vaterán aki 1 ft-ra tett fel termékeket, nem megy el a kedvük ha sorozatosan 1 ft-ért kell eladni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 06:54
1/4 anonim válasza:
Szokott ilyen lenni?O ilyenkor szoval ingyen vetted?
2/4 anonim válasza:
Igen, szokott, és igen, olyankor ingyen adják oda.
Kérdésre válaszolva: statisztikailag bizonyított, hogy az 1 Ft-ért feltettek messze magasabb átlagáron kelnek el, mint a valós közelire kirakott fixárasak. Ha valaki semmiképp nem akar veszteni, akkor ne áruljon 1 Ft-ért.
Én legtöbbször nem voltam elég bátor, hogy 1 Ft-ért rakjak ki (mert mi van, ha a drágán megvett cuccomat nagyon olcsón viszik el), csak a tényleg kiszórni akart árukat adtam 1 Ft-ért, és megérte.
Sok csomag messze magasabb áron ment el, mint amire számítottam. Kb a csomagok negyedére nem vagy csak áron alul érkezett licit, de a maradéknál átlagára még a bolti árat is meghaladta (ami nem is rossz egy olyan készlettől, amitől szabadultam volna).
3/4 anonim válasza:
Az 1 forintos aukcióknak külön lélektana van. Olyan dolgokat is megvesznek az emberek, amikre semmi szükségük. És ez arra is igaz, ha túl kell licitálni valakit. "Nehogy már az övé legyen ingyen" alapon. Ha a licitlépcsőt 100 forintra állítják be, akkor máris van haszon, hiszen a második licitálónak 101 forintot kell érte adni. És többnyire fog is érte adni annyit.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát, én rengeteg 1 ft-ért eladott cuccot látok. Na meg olyat ami így volt felrakva és közel se kapott érte annyit.
2015. febr. 20. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!