Van egy fél hektáros rét besorolású területünk 8.8 AK, Zala megye, külterületi rész, osztatlan közös tulajdonú terület egynegyede. Szerintetek mennyiért lehet meghirdetni eladásra?
Figyelt kérdés
Szépen művelt szántóterületek vannak körülötte, ez nem művelt jelenleg, tényleg rét. Lenne rá érdeklődés, de fillérekért. és nem tudom, mi a reális. Meg akarom hirdetni újságban. Ki fogják mérni, tehát az osztatlan tulajdon egy éven belül megszűnik.2015. febr. 18. 14:28
1/4 anonim válasza:
Mennyit szeretnél ezért a nadrágszíjparcelláért?
125 *10 méter....
Ha szántó lenne kb. 100 000 ft-ot kapnál érte.
2/4 A kérdező kommentje:
1/1-nek: nem igaz, nem nadrágszij. Néhány négyzetméter hiján 5000 négyzetméter, és majdnem négyzet alakú.
Beszántható.
Fél hektárt irtam és nem 1250 négyzetmétert, valamit nem jól olvastál.
Nincsenek irreális elvárásaim, csak kiváncsi vagyok mennyi a reális ára.
2015. febr. 18. 17:44
3/4 anonim válasza:
Mo.-n a földek átlagos koronaértéke 19-20AK/ha. Átlag alatti,közepes termőérték + még az is vesz le az értékéből, hogy nem áll rendszeres művelés alatt. 20.000 Ft/Ak árért talán eladható. De az eléggé a plafon, inkább alatta.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Őszintén szólva, ha valaki 190 ezret felkinálna érte, azonnal eladnám neki. Megpróbáljuk, meghirdetjük.
2015. febr. 21. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!