Hogyan adjam el a feleslegessé, és nélkülözhetövé vált tárgyaimat? (Részletesebben kifejtem, hogy miért kérdezem. )
Figyelt kérdés
Tisztelt gyakorikérdés tagok ! Egyből rá is térek arra,hogy miről is van szó.Egy Hajdú Bihari kis faluban élek.Sajnos édesanyám meghalt lassan három hónapja.Eladóvá váltak az ő dolgai,és én is nélkülözni tudnék jópár tárgyamat,hogy anyagilag egyenesbe jöjjünk.A probléma néhány falubeli emberrel van akiknek egykor sokat segítettem.De ez egy kihasználás volt valójában.Amíg nem tudta egy srác,hogy a vaterán adom el a dolgaimat volt pénzem.Utánna,hogy megtudta és rendeltem neki pár dolgot állandóan leste az adatlapokat mit adok el,és mit vásárolok.(Fehér bőrű félig magyar félig roma származású srác.) Sajnos a segítő szándékomat kihasználta.Ő és pár barátja szintén beregisztráltak,és hogy ők hogyan csinálták ? Legyen elég annyi,hogy üress számítógép házat adott el egy (haverja) és a rendőrség vitte neki vissza.Ezek egy galeri ! Ha annak a 4 embernek nem lenne internete könnyebb dolgom lenne.Most ha egy jofogás.hu oldalon vagy olx.hu meghirdetem szépen korrekten várható hogy álnévről ír ! Onnan tudom,hogy már kétszer megtette...Ismeretlen idegen telefonálókkal sosem volt gondom... Milyen más oldalakon lehet még hirdetést feladni ? És hogyan oldjam meg,hogy ne szaglászon utánnam ?! Egyszer elhívtam házkörüli munkára akkor minden rendben volt,és szépen el szemtelenedett...Neki,és a barátainak is volt rendőrségi ügye...Vásároltam én romától is az interneten de az 100% korrektebb ember volt mint ez a srác ! Megoldást keresek ! Segítségetekben és ötleteitekben reménykedem !2015. febr. 17. 11:35
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Ez igen ! Köszönöm szépen !
2015. febr. 17. 13:22
3/3 anonim válasza:
Csinálj másik OLX fiókot és hirdess ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!