Rulett duplázás?

Figyelt kérdés

Nyilván sokan ismeritek a szokványos duplázási módszer.Amennyiben nyerünk tartjuk a tétet,ha vesztünk akkor duplázzuk.A rulletben 49% esélyünk van megduplázni a pénzünket.Mindannyian tudjuk,hogy ez a dolog csak akkor lehetséges,ha elegendő nagyságú bankkal rendelkezel ahhoz,hogy akár egy 10 es vesztes sorozatot is finanszírozni tudj.Az én elméletem:

Figyelemmel követed az asztalt és csak akkor szállsz be,ha ugyan az a szín egymás után 5 alkalommal is lejött.Ebben az esetben az ellenkező színre kezdesz el fogadni,így lényegében 5 kör "előnyhöz" juttatod magad,mivel nyilván sokkal kisebb az esélye egy 15 körös sorozatnak mint egy 10 körösnek.A téted a teljes bankod 0.19%-a,így tudsz finanszírozni 10 kört egymás után.Szerintetek életképes a dolog?

2015. febr. 11. 20:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Milyen videót? Normális vagy te ember? Te állítasz baromságot és mi bizonyítsuk az ellenkezőjét? Ez nem így működik...

"A másik az hogy hány matematikai, vagy akár fizikai tény dől meg akár naponta? "

Egy se. Legalábbis ezen az ALAP, ÁLTALÁNOS ISKOLÁS SZINTEN, amit a rullett igényel kb. 1500 éve nem változott a matematika semmit sem. Tudom, hogy ez neked sokkolóan hat mos de így van.

"Nem mondtam hogy ezzel csak nyerni lehet, de plusszba lenni igen is lehet"

Mi sem mondjuk. Tudjuk, hogy HOSSZÚTÁVON csak veszteni lehet így is (és máshogy is).

Én tökre elhiszem, hogy te elhiszed, amit mondasz. Csak ettől még baromság marad.

2015. jún. 26. 07:26
 22/25 anonim ***** válasza:
Én nem tudok arról hogy bármilyen matematikai tény valaha is megdőlt volna. Mindig vannak kiegészítések, új irányvonalak, de az alapok sosem cserélődnek.
2015. jún. 26. 09:00
 23/25 Albertinka ***** válasza:
58%
Ha valakinek hosszú távon is működő nyerő stratégiája lenne, akkor nem egy internetes topicban győzködne róla másokat, hanem a legnagyobb titokban próbálná egymás után "kifosztani" vele a világ kaszinóit.
2015. júl. 11. 09:59
 24/25 Albertinka ***** válasza:
53%

Ha nincsen csalás a játékban, márpedig kaszinóban tapasztalataim szerint nincsen, akkor duplázós módszer a legbutább szisztémák egyike. Lehetséges, hogy 4-5-6 alkalommal nyerésben fogsz kiszállni, de elkerülhetetlen, hogy rendszeres játék esetén beleszálljál egy olyan vesztő sorozatba, amely minden pénzedet elviszi.

Ha ez a szisztéma nyerő lenne, szerinted működnének még a kaszinók?

2015. szept. 26. 13:51
 25/25 anonim ***** válasza:
Neha bejon ez a taktika neha nem
2018. jún. 14. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!