Rulett duplázás?

Figyelt kérdés

Nyilván sokan ismeritek a szokványos duplázási módszer.Amennyiben nyerünk tartjuk a tétet,ha vesztünk akkor duplázzuk.A rulletben 49% esélyünk van megduplázni a pénzünket.Mindannyian tudjuk,hogy ez a dolog csak akkor lehetséges,ha elegendő nagyságú bankkal rendelkezel ahhoz,hogy akár egy 10 es vesztes sorozatot is finanszírozni tudj.Az én elméletem:

Figyelemmel követed az asztalt és csak akkor szállsz be,ha ugyan az a szín egymás után 5 alkalommal is lejött.Ebben az esetben az ellenkező színre kezdesz el fogadni,így lényegében 5 kör "előnyhöz" juttatod magad,mivel nyilván sokkal kisebb az esélye egy 15 körös sorozatnak mint egy 10 körösnek.A téted a teljes bankod 0.19%-a,így tudsz finanszírozni 10 kört egymás után.Szerintetek életképes a dolog?

2015. febr. 11. 20:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jaja 10-es, mindenki hülye csak te vagy helikopter.
2015. jún. 14. 09:54
 12/25 anonim ***** válasza:

Két rulett asztal van a kaszinóban. Az utolsó 10 pörgetés az egyiknél:

A) p,f,p,f,p,f,p,f,p,f

és a másiknál:

B) p,p,p,p,p,p,p,p,p,p

melyikhez mész oda és mire raksz?

"Hát persze hogy a B-hez megyek oda és a feketére rakok oda!" - mondhatod.

Igen ám, de annak az esélye hogy az A sorozatot fogod látni, teljesen ugyanakkora mint a B sorozatnak! Akármilyen 10 utolsó pörgetést látsz, pl. C) p,p,p,f,f,f,p,p,f,f, mindnek ugyanakkora esélye van.

A rulettkeréknek nincs memóriája. Több tízmillió ember fordult már meg kaszinókban, egyik se gazdagodott meg ruletten (kivétel amikor csaltak, de azokat el is kapták).

2015. jún. 14. 13:26
 13/25 Orfeus ***** válasza:
64%

Ezt a stratégiát számtalanszor bizonyították már matematikailag. 270.000 pörgetésből szinte tizedre pontosan ugyan annyiszor jött ki az összes szám...

Nem akarok bizonygatni semmit, biztos hogy mindenkinek igaza van mert elolvasta az interneten, kár ezzel vitatkozni.

Számtalan stratégia létezik, és egyik sem 100%, viszont a nyerési esélyeket növelhetjük, az egész a matekról szól.

Nem kell mindenkinek kipróbálni, de egyszer úgy gondolom hogy érdemes, más cigire dobja ki a pénzt, én ruletteztem, abból vettem az első laptopom, 4 éve egy i5-ös vasat, aminek nem rossz ára volt, a befektetés 10.000 ft volt és az idő amit amúgy is elrejszoltam volna valamivel...

Miért nem élek meg belőle? Mert amint napi szinten meghatározó összeget nyersz letiltják az accodat, el lehet olvasni a leírást, ahogy kipipálod és elfogadod a feltételeket, elfogadod azt is hogy akármikor befagyaszthatják, ellenőrizhetik a fiókod, és indok nélkül törölhetik.

Napi 50 eurónál többet nem szabad nyerni, az 20 nappal számolva 1000 euró.

De nem magyarázkodok, felesleges, aki képes utána olvasni, bemagolni a stratégiákat, és tudja hogy mikor mit kel használni, mivel kombinálva, az kaszálhat belőle, de tény hogy én sem merek még erre alapozni ezért dolgozom, de úgy érzem nincs messze hogy ebből éljek, megismertem pár játékost, "gambler"-t ha úgy tetszik, akik ebből élnek, velük nem találkozol kérdező ilyen helyen.

Tanulj, gyakorolj, és kezd el, az unibeten érdemes élő kaszinóba, lehet 0,1 centel kezdeni, akkor elég sokáig kitart a kis tőke is rossz szériánál.

Legtöbb amit én láttam az egy 16-os sorozat volt (4 év alatt!!!)

0,1, 0,2, 0,4, 0,8, 1,6, 3,2, 6,4, 12,8, 25,6.

Ha a 4, körbe szállsz be, vagy ahogy én, a harmadikban, akkor összesen 11 ismétlésig tudsz duplázni, 52 euróból, ennek elég a felét feltölteni mert kapsz 100% bónuszt, tehát 30 euróval korrekt kezdeni, az egy 10-es, senki nem fog belehalni szerintem.

Igen, 30 Ft-ot nyersz vele, de ez a 11-es sorozat is kb 2 havonta ha látok ilyet sokat mondok... 2 percenként lehet keresni 30 ft-ot átlag, tegnap úgy számoltam, az 1 óra alatt az 900 ft-os órabér, de ha kezded mondjuk 2 centtől akkor már 1800-as órabér...

Ebből kb össze tudsz szedni hamar 300 eurót, és azt oszd ketté 150-150-re, egy nap 150 euró legyen a határ amit veszíthetsz, azzal be vagy védve mégtovább, de ha ezt elbukod ne duplázd, válts asztalt, vagy aznapra legyen annyi a játékból.

2015. jún. 23. 03:23
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

"Ezt a stratégiát számtalanszor bizonyították már matematikailag"

Igen, pont azt, hogy semmi értelme... Te sem csinálsz mást, csak hadoválsz itt össze vissza baromságokat.

Ha szerinted ez egy matematikailag megalapozott dolog akkor vezesd le - ami nyilván nem fog menni, mert egyrészt nem vagy rá képes, más részről pedig nem is megalapozott, hiszen egyértelműen veszteséges hosszútávon nyersen matematikai alapon.

Azon meg majdnem elröhögtem magam, hogy te azért nem élsz meg ebből, mert "úgyis letiltják az accodat ha sokat nyersz"... Ó, hát hogyne :D

2015. jún. 23. 07:03
 15/25 anonim ***** válasza:
Amúgy abban igaza van hogy kitilthatnak bármikor, de abban nem hogy növelni tudod a nyerési esélyeidet. A rulettnél megvan hogy a pénzed 1-2%-át fogod ELVESZÍTENI hosszútávon, ezt semmilyen stratégiával, varázslattal, sőt matematikával sem lehet legyőzni.
2015. jún. 23. 08:05
 16/25 Orfeus ***** válasza:
43%

Ez nem igaz hogy nem lehet növelni a nyerési esélyeket.

Teszem azt egy alap low stratégiát mondok neked. Tegyél meg 30 számot a 37-ből.

Mekkora esély vagy arra hogy csak az a 7 szám fog ismétlődni?

Vagy rakj meg 34-et, akkor is a profit legalább 1 egység.

Mutassatok olyan sorozatot, ahol csak 3 szám ismétlődik folyton.

Nem egy stratégiáról beszélek. Én arra akarom felhívni a figyelmet, hogy leragadtatok Martingale-nél. Ez egy remek stratégia úgy gondolom de nem úgy hogy csak ezt toljátok ezerrel.

Ahány ember annyi stratégia. Én az elején minden stratégiát kipróbáltam amit találtam neten, ami bejött, és korrektnek láttam azt leírtam magamnak, így lett kb 10-12 stratégia amit felváltva használok, a grafikonok stb függvényében...

Pl a low stratégia amit leírtam az is olyan hogy ha kijön 2 szám 10 pörgetésen belül, akkor teszem meg ha olyan kedvem van éppen, teszem azt 34 számot, nyerek vele 1-2 egységet, akkor jöhet a Martingale, vagy akár az alatt mehet nyugodtan, színre, pár-páratlanra.

De ha nem próbáljátok, akkor minek tépem itt a számat?

Töltöttetek hónapokat azzal hogy játékokat néztek live-ba, bemagoljátok a stratégiákat stb?

Rajtam kívül innen senki.

Annyit szeretnék csak kérni, aki szerint nem jöhet be, tegyen fel 1 órás videót egy videomegosztóra hogy ez hülyeség és nem lehet vele nyerni. Játszon egy órát csak Martingale-el. Kezdésnek egy 5000 is elég, 50%-os bónusszal 7500 Ft, amit ha 1 euróval toltok kitart pár körig.

Ha ezt megteszi valaki akkor feladom. Harmadik negyedik körtől szálljatok csak be, így 7-8 kört kihúztok.

Várom a videót.

2015. jún. 24. 00:04
 17/25 anonim ***** válasza:
71%

Kedves utolsó!

Azt nem érted, hogy ezekben a stratégiákban mind 1 a közös: nagy eséllyel nyerhetsz keveset, míg kis eséllyel bukhatsz sokat. Hosszú távon mind bukó (mert a matek ellened van).

Ha elkezdenénk bármelyiket ezek közül, és játszanánk 1-2 órát, akkor jó eséllyel nyernénk keveset (pici eséllyel buknánk sokat) és azt hihetnénk, hogy működik, pedig nem. A bukás kódolva van hosszú távon, csak idő kérdése mikor veszítesz.

2015. jún. 24. 08:45
 18/25 anonim ***** válasza:
53%

# 16

Mi nem bizonyítunk neked semmit. Ennek 2 egyszerű oka van:

1., Te állítasz baromságot

2., NEM JÁTSZANI KELL RÖVID TÁVON, hanem számoni matematikai alapon hosszú távon.

Ha a te fals logikádat követném akkor ha hoznék neked egy videót, amin besétálok a kaszinóba, megteszem a zöld 0-át 3x egymás után és abból 1x nyerek akkor az egy remek, jövedelmező stratégia...

Mondtam már neked, ne az ostoba magyarázataiddal gyere, hogy te mit próbáltál meg láttál. Vezesd le matematikailag, hogy BÁRMILYEN ismétlem BÁRMILYEN stratégia hosszútávon nyereséges lehet. Ha erre képes vagy meghajlunk előtted. De mivel pontosan tudjuk, hogy rulett játékban ez lehetetlen...

2015. jún. 24. 09:29
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Orfeus!

"Tegyél meg 30 számot a 37-ből."

Próbálj ki ezt a stratégiát gondolatban.

Egyik előző válaszodban azt írtad:

"270.000 pörgetésből szinte tizedre pontosan ugyan annyiszor jött ki az összes szám"

Hogy könnyebb legyen a számítás, tételezzük fel hogy 370 ezer forgatásra szintén ilyen arányban jönnek ki a számok, azaz szintén egyenletes az eloszlás.

Ha a te általad javasolt stratégiát játszuk, akkor belátható, hogy lesz

300,000 alkalom amikor nyersz és 70,000 alkalom amikor veszítesz.

Mennyit nyer az ember egy alkalommal? Egy szám a tét 36-szorosát fizeti, tehát ha a tét 1 euró volt, akkor 36 euró lesz a nyeremény. Igen ám, de összesen 30 számot raktál meg, aminek a költsége 30 x 1 euró = 30 euró volt. Így amikor nyersz, akkor 6 euró a nettó nyereség.

300,000 alkalommal 6 euró nyereség = 1.8 millió euró nyereség. Szuper!

Most nézzük meg hogy mi történik a többi esetben. Ha nem találtad el a számot, akkor az összes tét oda lesz, azaz 30 x 1 euró = 30 euró elmegy.

70,000 alkalommal 30 euró veszteség = 2.1 millió euró veszteség. Auu...

Láthatod, hogy a veszteség több mint a nyereség.

Ki lehet általánosítva is fejezni ezeket:

30/37 (~81%) eséllyel nyersz 6 egységet, 7/37 (~19%) eséllyel veszítesz 30 eurót.

Azaz: ~0.81 x 6 - ~0.19 x 30 = 4.86 - 5.7 = ~0.84

Azaz hiába nyersz az esetek több mint 80%-ban, minden 1 egységnyi tétből 0.84 egység tétet csinálsz ezzel a stratégiával.

A rulett úgy van felépítve, hogy bármilyen stratégiát is követsz, nem fogsz rajta nyerni hosszútávon. Úgy képzeld el, mint egy egyenletet aminek minden megoldása kisebb mint 1. Nem stratégia kérdése a rulettből hosszútávon nyerni, hanem ugyanolyan képtelenség mint örökmozgót építeni.

Én elhiszem hogy nyertél már rajta, de csak idő kérdése hogy mikor adod vissza azt a pénzt a kaszinóknak.

2015. jún. 24. 12:07
 20/25 Orfeus ***** válasza:
64%

Nem magyarázkodok mert nektek felesleges, sosem próbáltátok csak képleteket irogattok és magyarázkodtok, én játszok vele, és úgy beszélek, ez a különbség.

A videót várom ami az álláspontom ellen van, amíg ezzel nem rendelkezik senki, addig ez is csak szóban létezik.

A másik az hogy hány matematikai, vagy akár fizikai tény dől meg akár naponta?

Nem mondtam hogy ezzel csak nyerni lehet, de plusszba lenni igen is lehet, türelmesen. Jelenleg ha nyerek napi 5000-et aznapra abbahagyom, vagy este felnézek még kicsit, de nem bukok akkor sem 2000-nél többet. Ha veszítek 5000-et aznapra pipa.

Az hogy minuszba vagyok szerintem már az igazolja h kb 30.000-et tettem fel, azóta, 4 év alatt kifizettem egy 300.000-es laptopot és a jogosítványomat.

Nem kell elhinni, hazudok.

2015. jún. 25. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!