Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csinál velem a T-mobil,...

Mit csinál velem a T-mobil, ha nem fizetem ki a mobilszámlám?

Figyelt kérdés

nincs semmi a nevemen se ház se semmi .. dolgozni se dolgozok..

szüleimnél élek.

2015. febr. 11. 12:36
 1/10 A kérdező kommentje:
még egy kérdésem lenne ha postán kapom a fizetésemet akor onan is letudják vonni?
2015. febr. 11. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha bejelentett munkád van, akkor a munkáltatód meg fogja egy idő után kapni a letiltást.
2015. febr. 11. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ő semmit, átadja egy behajtócégnek, megkísérlik a behajtást, ha látják, hogy nincs semmid, akkor évente küldenek felszólításokat, hogy ne évüljön el az igény és amikor lesz pénzed, behajtják.
2015. febr. 11. 12:58
 4/10 A kérdező kommentje:
és ha a postára kérem a pénzemet akkor is letudják vonni ?
2015. febr. 11. 13:10
 5/10 anonim ***** válasza:
most te hülye vagy vagy én látok rosszul?először azt írod hogy nem dolgozol,aztán meg hogy postán küldik a fizetést??
2015. febr. 11. 13:14
 6/10 A kérdező kommentje:
nem vagy se idiota se hülye.. csak elszeretnék menni dolgozni... a közeljövöbe és tudni akarom hogy hogy csináljam a dolgaimat
2015. febr. 11. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs folyószámlád, a munkáltatódnál fognak tiltani!
2015. febr. 11. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

nem a postától vonják le, hanem ha bejelentett munkád lesz, akkor az adóhatóságtól kérnek tájékoztatást, hogy ki a munkaadód, és a behajtócég a munkáltatódat keresi meg, akik levonják a tartozást a béredből, és neked már csak a maradék összeget utalják ki.

de ilyenről nem is tudok, hogy postán kap vki fizetést, bár ettől még lehet így. ha nem bankszámlára kapod, akkor személyesen neked adják oda. de lehet, hogy postai kézbesítést is lehet kérni, csak én ilyennel még nem találkoztam.

azt még hozzá kell tennem, hogy ha 10-20 ezer forintról van szó, akkor próbáld meg a föld alól is előkeríteni az összeget, mert a T először átadja egy behajtócégnek, ennek is van pár ezer forintos költsége, amit veled fizettetnek meg, de ha ők nem tudják behajtani, és végrehajtóhoz kerül az ügyed (ekkor történik a béredből a letiltás), akkor már nem pár ezerrel nő a tartozásod, és nem 1-2 hónap lesz, mire levonják.

a végrehajtónak brutális költségei vannak. egy rokonom devizahitele került végrehajtási fázisba, a végrehajtó 600.000 ft-ot tett rá, ami csak az ő költsége, tehát a banki tartozáson felül még ennyit kel megfizetni.

gondolom, nem akarsz 20 ezres számla helyett 100-200 ezret törleszteni majd. ha minimálbérre leszel valaha bejelentve, jópár hónapig eltart majd a letiltás.

2015. febr. 11. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem pár éve a felmondott szerződésemre a 70 ezres követelésből (2 év hűségidő volt de kb 3-4 hónapig fizettem csak) 193 ezer inkasszót kaptam. Volt a számlámon annyi így ennyivel el volt intézve, hagytam, beletörődtem, hülye voltam.

Amúgy a fizum 33%át tiltották volna.

2015. febr. 11. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
na ki volt az az idióta, aki lepontozta a válaszomat? hiába nem tetszik, így működik, ahogy az utolsó válaszoló is írta. de itt az a divat, hogy ha nem egyezik vki véleménye a máséval, akkor lepontozzák, még akkor is, ha teljesen korrekt és igaz választ írt. nyomorék nethuszárok, ennyi örömötök van az életben. ültök otthon a gép előtt a foltos mackóalsóban, anyu beviszi nektek a meleg kakaót, kb. ennyi az életetek 30-40 évesen, mert a hús-vér emberek rátok sem néznek.
2015. febr. 12. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!