Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csinál velem a T-mobil,...

Mit csinál velem a T-mobil, ha nem fizetem ki a mobilszámlám?

Figyelt kérdés
Februárban jár le a két év hűség és tudom, hogy rámverik a ködbért, de már nem tudom tovább fenntartani az előfizetésem. Negyvennel tartoznék nekik, még van kimenőm is, de nem tudok tovább fizetni a telóért sajna. Szóval, ha egyszerűen nem fizetek, hogy fogják behajtani. Be tudják???? Van ház a nevemen, de OTP jelzálog van rajta. Másom nincs. Köszi a válaszokat.
2009. szept. 28. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen behajtják,kiadják egy végrehajtó irodának,ők majd kimennek a házadhoz és elviszik a Tv-t,mikrót,vagy bármi mást amit úgy ítélnek meg,hogy fedezi az adósságod. Ez biztos, a szomszédban a nyáron jártak.
2009. szept. 28. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiadják behajtásra (és nem csak a tartozásod fogják kiadni, hanem mivel nem vártad meg a 2 évet amit aláírtál, ezért visszamenőleg átszámolják az összes számládat olyanra mintha nem lett volna hűségnyilatkozatod, ha vettél telefont is olcsóbban, akkor azt is felszámolják teljes áron) akkor letilhatják a fizetésedből, kijöhet a végrehajtó és viszi a tévédet, számítógéped, kocsid.... végül ráverik a házadra, ahol a bank ezért fel fogja mondani a hitelszerződést. Inkább fizess.
2009. szept. 28. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

jeeeez!! tényleg ilyen fogyatékosok az emberek, h KÖDbért írnak??? értelmezd már ezt a szót!

az kötbér, édesem...

sztem csak kikapcsolják a telót amúgy...esetleg önkényesen levonják a bankszámládról, vagy a fizudból...

de könyörgöm, tanulj meg írni...

2009. szept. 28. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pannonos story: 40000 ft-val tartoztunk nekik kértük a részletfizetést nem adták meg de 1 hét múlva felmondták a szerződést. Hűségnyilatkozat felmondása + 50.000 ft -ba került. Mivel annak idején akciósba vettük az előfizetéssel telefont + 60.000 a telefon ára, hiába telt el azóta 1,5 év és a telefon nem ér 2000 ft se már +5000 ft késedelmi kamatot is felszámoltak. így követeltek egy összegbe 165000 ft-ot. Szerencsére sikerült a Pannonnal megegyezni a részletfizetésben mert ha átvette volna tőlük egy faktoring cég akkor ez könnyen lehetett volna akár 250 - 300 ezer is. Amúgy ezután ahogy már leírták .. végrehajtás, letiltás, foglalás meg amit akarsz... jobb ha már most elkezdesz velük alkudni és megpróbálod részletekben vagy más módon befizetni a tartozást.
2009. szept. 28. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
behajtócég, bíróság, óriási kamat... a többit már előttem leírták.
2009. szept. 28. 13:39
 6/9 anonim válasza:
100%

rá a házra jelzálog.

nálunk ez volt.. és nem is a mi hibánkból..de ez egy hosszú sztori

2009. szept. 28. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Erabolnak,megkínoznak,felnégyelnek!Ezért jobb ha fizetsz:(
2009. szept. 28. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, akkor már olcsóbb addig fenntartani az előfizetést még ha nem is használod a telefont, amíg le nem jár a hűségnyilatkozat?
2009. szept. 29. 09:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Igaz. Fizetek. Fenntartom, csak nem fogom használni. Köszi a válaszokat.
2009. okt. 1. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!