Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy-egy termék ebay-en miért...

Egy-egy termék ebay-en miért olyan olcsó?

Figyelt kérdés
Például láttam egy Blackberry Q10 -et csak 86 euróért. Vajon miért ilyen olcsó? Tudom, hogy használd, de akkor is nagyon olcsó!
2015. febr. 10. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Most ezt komolyan megkerdezted? Van vagy 80 millio elado, es arulnak vagy 300 millio termeket...

A legtobbszor elofordulo okok:

- a termek licites, az ar amit latsz csak mostani, elobb utobb a vasarlok feltornazzak az arat

- a termek leirast nem olvastad vegig, amibol kiderul, hgoy a termek hibas, torott, mukodeskeptelen, szolgaltato fuggo, nem is az igazi telefon, hanem csak egy kep stb.

(a minap olvastam a GYIKon panaszkodott vki hogy rendelt vmit hihhetetlenul olcson es mikor megerkezett a termek kiderult, hogy csak a dobozat vette meg de ugye hozza nem erto es nem veszi a faradtsagot, hogy elolvasson mindent figyelmesen es vett egy jo draga dobozt! hahahaha, meg is erdemelte...

Belinkelte a termeket es minden hozzaszolo rogton levagta, hogy az elado csak a dobozt arulta, de kedves kerdezonk angolja nulla...

2015. febr. 13. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!