Érdekel valakit féláron SAP-képzés?
Szeretnék egy SAP-képzésen részt venni. Volt egy University Alliance nevű program, melynek keretében töredék áron (510 euró) lehetett elvégezni egy ugyanolyan képzést, ami most 1990 euróba kerül. Beszéltem párszor egy SAP ügyintézővel és mondta, hogy szoktak lenni olyan akciók, hogy 1-et fizet, 2-t kap: [link]
Mondta, hogy jelenleg nincs ilyen, de szokott lenni (decemberben is volt), és ilyenkor (mint azt a linkben olvashatjátok), 1 áráért 2 ember kaphat SAP-anyagot és szerezhet certifikációt.
Arra gondoltam, hogy várok ezzel a dologgal egy kicsit, és megkérdezlek Titeket, érdekelne-e valakit egy ilyen SAP képzés?
A képzésről néhány szóban: E-Academy-s, vagyis emailben kaptok anyagot, van 3-4 hónapotok letenni a vizsgákat. A fontosabb (10-12) modulhoz kaptok anyagokat, azokkal kapcsolatosan küldenek feladatlapot, amit ki kell tölteni és vissza kell küldeni. Ha mindegyik modulból átmentek, akkor kaptok egy SAP-certifikációt, ami elég sokat jelent az álláskeresésnél.
Bővebben a képzésről: [link]
Erről a képzésről lenne szó: TERPe_10 eAcademy-ERP-Integrat.of Bus.Pr (TERP) 3 hónap 1990 euró
A lényeg az, hogy felesben összedobjuk a pénzt a képzésre, így mindketten féláron végezhetjük el és szerezhetünk certifikációt. Az ügyintéző kisasszony mondta, hogy rögtön értesít, amint lesz ilyen akció.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, kérem írjon egy üzenetet, mindenkinek válaszolok!
Félreértések elkerülése végett:
A képzés mostani ára 1990 euró.
Régen volt 510 euró, amikor volt ez a University Alliance program, viszont én múlt héten elvégeztem az egyetemet, így nem is vehetnék részt rajta, plusz nem is indítanak most ilyen programot, mert nincs elég jelentkező.
Még egyszer megismétlem: a képzés mostani ára 1990 euró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!