Ebayről régóta vásárolok, most viszont nem térítik vissza?
Figyelt kérdés
Ebayről régóta vásárolok, novemberben vásároltam egy dolgot 1500 ft értékben, ugye meg volt adva hogy mikorra kapom meg legkésőbb. Nos nem kaptam meg, írtam is az eladónak ,aki azt mondta hogy rendben, akkor vagy elküldik újra, vagy visszatérítik a teljes árát. Írtam erre hogy oké, küldjék akkor újra.. elküldték újra, de ismét nem kaptam meg a határidőn belül. Azután ismét irtam neki, erre most meg már azt a választ kaptam, hogy sajnálják, é furcsállják hogy nem kaptam meg, és hogy visszatérítik a kifizetett áru felét, mert nekik pénzbe került feladni! Ebbe nem egyeztem bele, írtam hogy a vevőnek díjmentesen szállítják ki, ez is van feltüntetve, és én arról nem tehetek, hogy nem kaptam meg. De akkor is csak a felét térítenék vissza. Nem az az 1500 ft...de akkor legalább visszatérítenék az összeget amit fizettem, és felejtsük el egymást... ne igy hogy még én járjak rosszul, lehúzzák a pénzem. Ilyenkor nem lehet esetleg mást tenni?2015. jan. 27. 18:32
1/2 anonim válasza:
Előbb kérdez... Sosem szabad újraküldést kérni, mert sosem küldik újra, ellenben te kifutsz az időből és már nem tudsz semmit sem tenni, csak az eladó jóindulatára hagyatkozni. Próbálj case-t nyitni ha még tudsz (várható érkezés utolsó dátuma + 30 napig lehet), ha nem, ez volt a tanulópénz.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam, hogy az esetben mégsem küldik újra. :/
2015. jan. 28. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!