Próbaidő és napi bejelentés. Napi bejelentéssel ettől függetlenül kezdhetek "B" cégnél?
Figyelt kérdés
Próbaidőn vagyok "A" cégnél bejelentve de kaptam egy jobban fizető ajánlatot egy "B" cégnél ahol napi bejelentéssel kezdenék. Péntek délután hívtak hogy hétfőn kezdhetek. "A" cégnél viszont csak hétfőn tudják kiadni a papírjaimat!#próbaidő #és napi bejelentés
2015. jan. 23. 16:41
1/6 anonim válasza:
Ha napi bejelentéssel fogsz dolgozni - ami alkalmi munka- semmilyen papírt nem fognak kérni!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! De ez nem ütközik semmilyen jogszabályba? Mert a munka viszonyom az "A" cégnél igazából hétfőn szűnik meg!
2015. jan. 23. 18:07
3/6 anonim válasza:
Semmi gond! szólsz nekik, hogy pénteki nappal szüntessék meg a munkaviszonyod.
4/6 anonim válasza:
még munkaviszonyod is lehetne egyszerre több. Azt hívják többes jogviszonynak.
Az alkalminál (napi bejelentés) meg teljesen mindegy, hogy van-e valahol munkaviszonyod vagy sem.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm a válaszokat!!! Nyugodtabb lettem! :)
2015. jan. 24. 14:41
6/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés! Azt mondták hogy a hétfői napra szabadságot írnak, ebben az esetben is dolgozhatok napi bejelentéssel?
2015. jan. 26. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!