Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gyógymasszőrök! Mennyire...

Gyógymasszőrök! Mennyire sűrűn alkalmazzátok a szegment ill. a kőtőszöveti masszázst?

Figyelt kérdés
Én most tanulom, és eléggé kiakadtam mikor azt mondta a masszőr tanárunk, hogy sem a szegment sem pedig a kötőszöveti masszázst nem nagyon alkalmazzák a gyógymasszőrök, a nyirokmasszázst pedig nem is csinálhatjuk. Nekem ez az egész úgy jött le, hogy szerinte ezeket nekünk csak a vizsgára kell tudni. De már bocsánat én ebből akarok élni, és akkor mi a francnak tanulok annyit mint az állat, és miért fizetek ki több mint 200 ezret, ha csak a svédmasszázst fogom csinálni? De nincs igazam? Én ezeket a GYÓGYMASSZÁZSOKAT pont azért akarom nagyon tudni, mert kevesen csinálják, és hát benne van a nevében is hogy "gyógy"masszázs! Szerintem neki nem így kellene hozzáállni a dolgokhoz, hanem ellenkezőleg! Azt kellene belénk vernie, hogy igenis ezek szuper dolgok, segíteni tudunk vele az embereken, és ennek pont ez lenne az értelme.Amit a fürdőkben csinálnak azt én nem nevezném gyógymasszázsnak, ettől én többre tartom magam. Eddig ápolónőként dolgoztam, tudom milyen hálásak a betegek ha tényleg segítünk rajtuk, enyhítjük a szenvedésüket. Mi erről a véleményetek? Nem szakmabeliek véleménye is érdekel!
2010. febr. 8. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem csináltak nyirokmasszázst, és megoldódott a problémám. A hónalj alatt volt egy kis borsónyi csomó, ami fájt amikor oldalamon feküdtem. Többször ismételt nyirokmasszázs alkalmazásával teljesen elmúlt, azóta sem fáj. Pedig már több mint egy éve nem csinálják. Vagyis nagyon is hatásos volt nyirokmasszázs. Csak tanuld szorgalmasan, nagyon sokat segíthetsz vele.
2010. febr. 16. 22:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem is jó dolgok ezek, szeretnék jó lenni a szeren!
2010. febr. 17. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!