Gabbee29 kérdése:
Tisztelt forex kereskedők, kit hogyan érintett a svájci frank hirtelen erősödése?
Figyelt kérdés
Aki a nyertes oldalon volt,mennyit kaszált belőle,és sikerült-e lezárni a pozíciót,és kifizette a brókercége rendesen? Vagy aki veszített,mennyit,és stoploss nélkül volt-e benne,vagy stoppal,de odébb zárták esetleg párszáz ponttal?2015. jan. 18. 11:41
1/2 anonim válasza:
Vesztettem, kb. 2,5 milliót :D Nem elég, h elment a számlán lévő pénzem, még be is kell fizetnem, vagy beperelnek. Stoploss nélkül volt, mert a hülye fejemmel úgy voltam vele, hogy csak szólnak előtte pár nappal, ha eltörlik az árfolyamgátat...hát nem így történt. Egyébként, ahogy hallottam, az is sokat bukott, aki rakott be stoploss-t, mert hirtelen akkorát ugrott az árfolyam, h nem tudta a program a stoplossnál megadott árfolyamon bezárni, csak sokkal lejjebb.
2/2 anonim válasza:
Én szerencsésebb voltam az előzőnél...
Én ugyanis nem kereskedtem. Viszont így is ugrott a pénzem a sok ... hagyjuk.
Alpari csődbe ment, befagyasztotta a számlám pedig én direkt nem kötöttem semmit. Nem volt nyitott trédem. Most mégis ugrott a pénzem! Alpari csődöt jelentett!
Tanulság: nem csak akkor bux ha kereskedsz, hanem MINDENKÉPPEN! Négy éve kereskedem! Basszus! Soha nem kötöttem hírek előtt!
Azért alparit választottam, mert az nem kisbolt! Nesze b@mmeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!