Megéri-e a Jófogáson hirdetnem, ha máshol tilos hirdetnem ezzel egy időben?
Arról van szó, ha most háztól házig szolgáltatással adsz fel hirdetést a Jófogáson tilos más apróhirdető oldalon hirdetned.
Nekem nagyon sok hirdetésem van fent. Válasszam e a Jófogást az ingyenes szállítással és az estebe essek el a többi hirdető oldalról érkező vevőimtől (hiszen nem hirdethetek máshol, ha a Jófogást használom). Vagy bukjam az ingyenes Jófogás szállítást és hirdessek minden egyéb apróhirdető oldalon, mert úgy több irányból találok vevőt. Melyik megoldás a jövedelmezőbb?
A jófogáson még semmit sem sikerült eladnom, eléggé lefutott oldal, ezért szánják el magukat ilyen kétségbeesett húzásokra!
Miért kellene szállíttatnom a termékeim? Olyan áron adom, hogy helyben is simán megveszik.
Azért jó ha a szállítást átvállalják , mert bizonyos esetekben a szállítás többe kerül , mint a vételár.
Pl. egy 1,3 m - es 20 kg - os csomag a postán már túlméretesnek bizonyul....
Én is ezen gondolkozom, de nem biztos, hogy megéri.
Kezdetben elhittem, hogy a Jófogás egy szépreményű, felfutó hirdetési oldal, de most már kezdek belőlük kiábrándulni. Ha lenne egy csepp eszük, a piac valódi szereplőit (a vevőket és az eladókat) céloznák meg kedvezményekkel, ahelyett, hogy ostoba TV-s és hasonló reklámkampányokat folytatnak. Ki akar például Rising Star-os belépőt nyerni? Az csak egy csomó költséget jelent a nyertesnek.
A képek eléggé hitványak, kis felbontásúak a Jófogáson, az Olx ebben magasan veri… reklámkampányok helyett inkább ezen a téren kellene erősíteniük, amennyiben hosszútávon gondolkodnak.
Sok saját hirdetésnél egyre átláthatatlanabb és kezelhetetlenebb a rendszerük.
Hozzák fel Olx-szintre az oldalt, erősítsenek a szervereken, sávszélességen, lehessen rá minőségi fotókat tenni, akkor talán lesz valami az oldalból … jelen állapotában szerintem egy pénztemető a Jófogás és semmi egyéb, az nem igaz, hogy hasznot hoz valakinek. Az is lehet, hogy igyekeznek rövid távon felfuttatni és gyorsan eladni, kiszállni belőle.
Nem éri meg, mert nem működik kielégítően az oldal... ha jól meg lenne csinálva, nem lenne szüksége a TV-s reklámozásra.
Nem vagyok egy Vatera-fan, de a Vatera működik.
Nem vagyok egy Olx-fan, de az Olx működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!