Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri-e a Jófogáson hirdetnem...

Megéri-e a Jófogáson hirdetnem, ha máshol tilos hirdetnem ezzel egy időben?

Figyelt kérdés

Arról van szó, ha most háztól házig szolgáltatással adsz fel hirdetést a Jófogáson tilos más apróhirdető oldalon hirdetned.

Nekem nagyon sok hirdetésem van fent. Válasszam e a Jófogást az ingyenes szállítással és az estebe essek el a többi hirdető oldalról érkező vevőimtől (hiszen nem hirdethetek máshol, ha a Jófogást használom). Vagy bukjam az ingyenes Jófogás szállítást és hirdessek minden egyéb apróhirdető oldalon, mert úgy több irányból találok vevőt. Melyik megoldás a jövedelmezőbb?

2015. jan. 17. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Marha kíváncsi lennék rá, hogy ezt mégis miként ellenőrzik...
2015. jan. 17. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:

A jófogáson még semmit sem sikerült eladnom, eléggé lefutott oldal, ezért szánják el magukat ilyen kétségbeesett húzásokra!

Miért kellene szállíttatnom a termékeim? Olyan áron adom, hogy helyben is simán megveszik.

2015. jan. 18. 06:55
 3/12 anonim ***** válasza:
14%

Azért jó ha a szállítást átvállalják , mert bizonyos esetekben a szállítás többe kerül , mint a vételár.

Pl. egy 1,3 m - es 20 kg - os csomag a postán már túlméretesnek bizonyul....

2015. jan. 18. 14:37
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én élek ezzel a lehetőséggel, a kisebb értékű, 2-3000-es termékeimnél. Azért jó szállítással feladni a hirdetést, mert akkor többen láthatják azt. Már több dolgot eladtam így.
2015. jan. 18. 15:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le a válaszokat, írjátok nyugodtan a véleményeket. Én eddig több hirdető oldalt használtam egyszerre, de főleg az Olx-ről találtak meg, a Jófogásról alig. Szóval mindenképp vesztek. Ha maradok a Jófogáson elvesztem a legtöbb lehetséges vevőm. Ha az Olx-en és a többi oldalon hirdetek, akkor nem jár ingyenes szállítás, viszont szabadon reklámozhatom magam bárhol és többen megtalálnak. Tehát körülbelül ugyan ott leszek anyagilag. Még nem sikerült döntenem.
2015. jan. 18. 23:38
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Február elejéig tart ez a szállítási dolog, aztán én is újra meghirdetem a többi oldalon is azokat a cuccokat, amik addig nem keltek el.
2015. jan. 19. 01:02
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
szerintem sem tudják nagyon ellenőrizni. Én speciál meghirdetem mindenhol, majd ha megveszik a jófogáson, akkor törlöm a másik oldalakról és utána elfogadom a vásárlást. Logika emberek, logika
2015. jan. 19. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkozom, de nem biztos, hogy megéri.

Kezdetben elhittem, hogy a Jófogás egy szépreményű, felfutó hirdetési oldal, de most már kezdek belőlük kiábrándulni. Ha lenne egy csepp eszük, a piac valódi szereplőit (a vevőket és az eladókat) céloznák meg kedvezményekkel, ahelyett, hogy ostoba TV-s és hasonló reklámkampányokat folytatnak. Ki akar például Rising Star-os belépőt nyerni? Az csak egy csomó költséget jelent a nyertesnek.

A képek eléggé hitványak, kis felbontásúak a Jófogáson, az Olx ebben magasan veri… reklámkampányok helyett inkább ezen a téren kellene erősíteniük, amennyiben hosszútávon gondolkodnak.

Sok saját hirdetésnél egyre átláthatatlanabb és kezelhetetlenebb a rendszerük.

Hozzák fel Olx-szintre az oldalt, erősítsenek a szervereken, sávszélességen, lehessen rá minőségi fotókat tenni, akkor talán lesz valami az oldalból … jelen állapotában szerintem egy pénztemető a Jófogás és semmi egyéb, az nem igaz, hogy hasznot hoz valakinek. Az is lehet, hogy igyekeznek rövid távon felfuttatni és gyorsan eladni, kiszállni belőle.

2015. jan. 23. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem éri meg, mert nem működik kielégítően az oldal... ha jól meg lenne csinálva, nem lenne szüksége a TV-s reklámozásra.

Nem vagyok egy Vatera-fan, de a Vatera működik.

Nem vagyok egy Olx-fan, de az Olx működik.

2015. jan. 23. 23:08
 10/12 anonim válasza:
Második napja próbálom feladni a hirdetésemet háztól-házig szállítással a Jófogáson. Nem sikerül. Nem működik normálisan a lap, semmi hiba üzenetet nem ír ki, csak mindig visszaugrik a hirdetési űrlapra. Írtam az Ügyfélszolgálatnak is, nem válaszoltak. Szerintem egy nagy nulla az egész.
2015. jan. 27. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!