Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » OLX.hu-n vagy Jófogáson a...

OLX.hu-n vagy Jófogáson a könyvek mennyire kelendőek?

Figyelt kérdés

Főként mese és gyerekkönyveket szeretnék eladni 500-1500 ft között. Meg is veszik ezeket, vagy csak felrakják és közben el se viszik? Vigyem lejjebb az árakat? (az 1500 forintért hírdetett könyvek az eredeti ár fele).

köszönöm a válaszokat :)

2014. dec. 1. 17:06
 1/3 anonim válasza:

Ennyiért azért csak el viszik, a könyv mostanában drága dolog.

Ha mégsem, akkor próbálkozz valamilyen könyves közösségi oldalon, pl. moly.hu, ott van lehetőség bizonyos zónákban könyveket eladásra meghirdetni, ott biztosan nagyobb lsz az érdeklődés.

2014. dec. 1. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:

én szoktam gyerekkönyveket venni a neten, olx, jófogás is.

Sőt már írtam is ki kereső hirdetést.

Ha a könyvek szép, újszerű állapotúak, nem firkás, nincs beleírva a gyermek neve stb. akkor reális a 40% körüli ár is- főleg, ha mostanában divatos disney, egmont kiadó stb. kötetek.

2014. dec. 2. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Többnyire semennyire nem kelendőek. Néha elkel egy-egy, de csodákra ne számíts! Saját tapasztalatból mondom. Amióta tönkrevágták a vaterát, azóta az sem megy, meg a hirdetési oldalak sem.
2015. jan. 16. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!