Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jelentkeztem egy konyhai...

Jelentkeztem egy konyhai kisegito allasra Nemetorszagba, es ugy van, hogy fel vagyok véve. Mi var ott ram? Azt hazudtam, hogy mar dolgoztam konyhan 1 honapot. Nem kerik a nyelv tudast

Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem kérnek állást, valószínűleg első dolguk lesz, hogy kihasználjanak. Az meg, hogy van-e némi tapasztalatod, az rögtön az első munkanapodon kiderül, aztán csodálkozol, ha kitesznek. Na onnan gyere haza nyelvtudás nélkül...
2015. jan. 10. 17:49
 2/3 A kérdező kommentje:
nyelv tudas nelkul nem lehet haza jonni?
2015. jan. 10. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
De, nyelvtudás nélkül is haza lehet jönni. Bár utaztam egyszer külföldről haza egy sráccal, akinek az egyik kollégája vette meg a buszjegyét, mert ő annyira nem beszélte a nyelvet, hogy ezt sem tudta elintézni egyedül. Jól mondja az első, le fognak húzni és ugráltatni. Egy szót sem fogsz érteni abból, ami körülötted történik, megmutatják, hogy mit kell csinálnod, aztán hajrá. Nyilván a legaljább munkát fogod kapni, mert te leszel a legújabb ember. És nem fogsz tudni szólni, ha nem tudod, mit kell csinálni, és akkor sem, ha valami nem tetszik. Nem feltétlen lesz abból bajod, hogy hazudtál, egy hónap gyakorlat az kb semmi, simán mondhatod azt, hogy azon a konyhán, ahol te voltál, nem volt ilyen gép, vagy nem volt ilyen munkafolyamat, ezért nem tudod, hogy hogy kell csinálni, de mutassák meg egyszer-kétszer, és estére már profi leszel. Ja de várj, most jut eszembe, hiszen ezt nem tudod elmondani... Lesznek ott magyarok, vagy honnan jött ez a zseniális ötlet?
2015. jan. 11. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!