Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Biznisz ötletek 2015-re?

Biznisz ötletek 2015-re?

Figyelt kérdés
humoroskedvűek kiméljenek

2015. jan. 7. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. jan. 8. 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor ez a kérdés is mehet a humor kategóriába!

Áruljam el az ötletemet, amit te megcsinálsz, talán meggazdagszol belőle, és én ezért egy fillért se kapok + ha 1x odajutok az ötletem is meg lesz valósítva!

Hogy gondoltad ezt?

2015. jan. 8. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Lol, ez hülyeség. A legtöbb ötlet nem úgy működik, hogy ellopom és megvalósítom.

Én ötletem az, hogy Dubai-ban kocsiértékesítő leszek, na? Megvalósítod?

2015. jan. 8. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha itt (mástól) kérdezed, már régen rossz.

Egy ötlet legtöbbször ugy születik, hogy:

a) Eszedbe jut valami, ki sem mondod hangosan, elkezded csinálni, érdekel, elvagy vele, és egyszer ott találod magad, hogy mindenki fizetni akar azért.

b) "Húú bammeg ez k_rva jó" és elkezded csinálni ami épp eszedbe jutott, majd vagy azon kapod magad, hogy semmi, de jól szórakoztál, vagy szintén fizetni akarnak érte

u.i.: Persze ez nem épp ilyen egyszerű, de nagyon lebutítva az a) vagy a b) szokott történni. Némelyik esetben c) amikor is elemzed a piacot hetekig vagy hónapokig, majd az alapján vágsz valamibe, viszont ha azt nem élvezettel csinálod, akkor nem lesz elég jó hogy válsághelyzetben fenn tudjon maradni

2015. jan. 8. 23:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy a titkos kis találmányaitokat

áruljátok el azonnal, én csak érdeklődnék, hogy tudtok e valamit ami működhet 2015-ben. És nem értem hogy miért van az embereknek ilyen felogása, ha elárul valakinek valami jó kis biznisztippet akkor annak akinek elárulta másnap már folynak a milliók, hogy lefedi a piacot?? mi ez a felfogásmód? miféle emberek vagytok ti? A gond az, hogy ahelyett hogy minden embernek a legjobb tudásotok szerint segitenétek inkább leszartok mindenkit.

2015. jan. 9. 17:46
 6/6 anonim válasza:

Az a baj az emberekkel, azt hiszik, hogy a nagy lóvéhoz nagy ötletek kellenek. Hát tapasztalatból mondom, hogy ez nem így van. Az ismeretségi körömben van egy pár nagy ötletelő ember, aki hatalmasabbnál hatalmasabb ötletekkel rukkol elő (néha tényleg elképesztően ígéretes), de soha nem lesz belőle semmi és még mindig alkalmazottak. Míg azon ismerőseim, akik "csak" egy átlagos bizniszt hoztak össze, de azt jól csinálják és nem vernek át másokat, azok nagyon jól élnek. Nem beszélve, hogy a vállalkozásukban menet közben jönnek az egyedi ötletek megvalósításai... de soha sem az egyedi ötletre jött létre a biznisz. Remélem érthető.

És hogy a kérdésedre válaszoljak: szerintem a PTC oldalak fogják hozni a következő években a pénzt. Kevés vagy semmi befektetése, de akár havi 100 ezer vagy több bevétel is van belőle. Akik meg nyavalyognak, hogy ez az egész egy nagy átverés, azoknak hiába is mutogatod, hogy éppen mennyit is kerestél a héten és ez több, mint az ő havi bérük, akkor is csak a kifogásokat fogják lökni. Erre mondom, hogy ám legyen!

Szóval én a PTC-re szavazok.

2015. júl. 29. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!