Most akkor van válság vagy nincs?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy a válság ellenére így a válság ellenére úgy, pl. hogy az emberek karácsonykor is mennyit költöttek "a válság ellenére", stb. ezt már csak úgy odabiggyesztik a hírek mögé, mert különben fellendülés van, csak éppen "a válság ellenére"?2010. febr. 5. 19:17
1/1 anonim válasza:
Van egy réteg, akiknek meg sem kottyant a válság, és van egy másik, akiknek meg nagyon rosszul jött. Így a kérdésed relatíve.. Én pld. nagyot buktam két befektetésen, nekem válság van. Az öcsém meg jól hasznot húzott egy másik vállalkozásból, nála nincs válság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!