A válság kezeléséről kellene anyag. Legfőképp, hogy az EU hogyan kezeli a válságot, milyen intézkedésekkel. Egy kis segítség kéne?
A 2007 óta tartó pénzügyi-gazdasági válság EU-s kezeléséről kellene anyagot szereznem.
Kerestem google-ön meg mindenhol de egyik se olyan igazán jó, szerintem egyik se a leglényegesebb.
Valamint érdekelne, hogy Európában hány bank ment csődbe, stb.
Mik a legújabb fejlemények?
Az angol anyagok/hírforrások elsöprő többsége is katasztrofális… (lényegében „porhintés”, dezinformálás)
Ha valóban érdekel a válság/ill. a piac (és nem csak vmi elfuserált házi dolgozatot akarsz összegányolni az éppen aktuális lózungok mentén…), akkor az alábbi „eretnek” közgazdasági irányzatot ajánlom (a fent belinkelt anyagok is ehhez tartoznak)
különösen az osztrák iskola cikluselméletét
Magyar verzió (általában) nincsen, de legalább nagyon sok minden ingyen elérhető.
Persze azért van néhány fragmentált kalózfordítás, pl.:
ez a blogger szokott néha pl. Mises-től, Rothbard-tól, Hayek-től, Hazlett-től fordítani.
PS1: belinkeltem neked három publicista „archívumát”, akik – meglepően pontosan – előre látták az eseményeket.
Ez önmagáért beszél…
PS2: egy „elfuserált házi dolgozatban” ezt nem feltétlenül fogják díjazni. De ettől még igaz.
Magyar verzió (általában) nincsen, de legalább nagyon sok minden ingyen elérhető.
PS: belinkeltem neked három publicista „archívumát”, akik – meglepően pontosan – előre látták az eseményeket.
Ez önmagáért beszél…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!