Ha felteszek a német e-bayre egy nagyobb értékű terméket, és eladom, akkor a pénzt megkapom egyből, vagy csak a paypal számlán van, de nem vehetem le, míg meg nem kapja az eladó a terméket? Vagy hogy is van ez?
Figyelt kérdés
5.000€ termékről van szó! Mert ha személyesen adnám át, akkor nem nagyon van semmi bizonylatom, hogy átadtam..!?2015. jan. 4. 14:06
2/4 A kérdező kommentje:
De én azt látom, hogy elutalta? Bármekkora összeget is? Ha személyesen adom át, akkor hogy bizonyítom, hogy átadtam, csináljak valami bizonylatot?
2015. jan. 4. 15:22
3/4 anonim válasza:
Látod, hogy átutalta, igen. De mondjuk ekkora összegnél lehet érdemes kp-ben, mert a PayPal elég ratyi árfolyamon váltja át neked az eurót forintra.
Ha személyesen adod át, akkor írhattok például adásvételi szerződést vagy csak egy átvételi elismervényt. Bár így látatlanban az adásvételit javasolnám.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, jobb volna személyesen, de ha pl elindulok elviszem neki, és mégse kell, akkor elég hosszú utat járok, ha meg látom hogy a paypal-on rajta a kess, akkor jobban elmernék indulni..! Vagy valami más ötlet esetleg?
2015. jan. 5. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!