A tesz-vesz.hu aukciós oldalon az is feltétel az eladásnál hogy legyen bankszámlaszámom?
Mert a Vaterán ez az egyik feltétel!
Légyszi csak az írjon aki tudja!
A teszveszen az eladáshoz elég a postacím aktiválása, a jutalékot postai csekken is be lehet fizetni.
A vaterán - legalábbis az új szabályok szerint - úgy lehet eladni, ha 100 ft-ot utalsz az általad használt bankszámlaszámról a vatera számlaszámára, amit később levonnak a jutalékból.
Tehát a válasz nem, a teszveszen eladáshoz nem kell bankszámlaszám.
De nem én akarok vásárolni és fizetni hanem én akarok eladni és a majdani megvett dolgot nekem csak rózsaszín csekken tudják majd utalni! Így is megy?
Nem tudom lehet csak én vagyok ilyen bolond ehhez :))))))))
Idézném a második válaszolót:
"A teszveszen az eladáshoz elég a postacím aktiválása!"
Tehát, a Tesz-veszen nem kell bankszámla az eladáshoz!
A fizetés módját meg majd megbeszéled a vevővel, ha lezárult az aukció!
Leírták előttem: A TeszVesz-en csak regisztrálni kell, a Vaterán követelmény a bankszámla.
A kérdésedre: " én akarok eladni és a majdani megvett dolgot nekem csak rózsaszín csekken tudják majd utalni! Így is megy?"
Igen megy, de amikor felteszed a termékedet, a fizetés módjánál ezt a lehetőséget jelöld meg!
Ugyanis a Vaterán sem azért kell a számlaszám, hogy mindenképpen oda kérd az árud árát, hanem mert tejelned kell a Vaterának, amiért az ő oldalukon adtad el a cuccot.
És mivel a bankok lenyomozhatóan tartják nyilván az ügyfeleiket, ezért a Vatera úgy gondolja, hogy ha valaki egy számláról utal nekik 100 Ft-ot, akkor az egy valós számlaszám, valós személlyel, nem hasraütésből eredő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!