A bux. To és társait érdemes csinálni? 10 USD felett tényleg kiutalják a pénzt? (PTC oldalak)
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 21:02
1/7 anonim válasza:
A bux.to pont egy csaló, de van, amelyik kifizet, bár olyanból kevés van. Nekem 2 ilyen már több, mint 30 dollárt fizetett ki, megbízhatók, de ez csak 2 a sok csaló között elvétve. Sok kicsi sokra megy, végülis pár percért nekem még ez is megéri. :-)
2/7 anonim válasza:
a neobux.com az tuti,én mással nem foglalkoznék.
3/7 anonim válasza:
Igen, a neo az egyik, az én másik megbízhatóm a donkeymails.
4/7 anonim válasza:
Hát igen, sajnos tényleg sok a csaló oldal :(
Ettől függetlenül igen, megéri csinálni, mert, ha ráérsz ilyennel foglalkozni, akkor pénzt kereshetsz mindenféle nagyobb erőfeszítés nélkül...
A neobux tényleg jó csak nagyon kevés linket ad :S
-sokáig tart amíg összejön a 2$.
A másik oldal is teljesen megbízható, de ott alig kapsz valamit a kattintásért...
Én személy szerint a gagabuxot tartom a legjobbnak.
Arra itt tudsz regisztrálni:
A weboldalamon más fontos információkhoz is hozzájuthatsz és más megbízható oldalakat is ajánlok, valamint van scam lista, hogy ne kelljen aggódnod, melyik oldal a csaló és melyik fizet:
5/7 anonim válasza:
legjobb ptc az egyértelműen a neobux, de pl. zendbux,palmbux se rosz
6/7 anonim válasza:
05-17 14:46 Ne reklámozd magad!!!!!
7/7 anonim válasza:
A bux.to az tuti csaló ha érdekelnek biztosan fizető ptc akk írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!