400 ezer ft-m van de nemtudom mit kezdjek vele hogy még több legyen :/ ötletek?
Örököltem 400.000 ft-t , szeretném megfialtatni nemtudják hogyan tudnék hatékony korekt "kamatott" szerezni akár befektetésbe,adás-vétel be stb.. valamilyen modon ?
A bankok kizárva mert véleményem szerint nevetséges kamatokat adnak évi 7-8 % a legjobb helyen is és az havi szintre elosztva 400 ezernél nevetségesen alacsony szoval nem éri meg betenni inkább valamit kellene vele kezdeni csak nemtudom mit,jelenleg 16 éves vagyok tehát nem sokat értek az üzlethez de olvasgatam ezt azt. Köszönöm hogy végigolvastad ! Üdv: Gábor
Szerintem fektesdd be valamibe, ami...na..szal...pl. vegyél egy kis lakást Budapesten, és add ki albérletbe, mert úgyis sokan keresnek ott albérletet az egyetemek miatt :D xD
Ha ez a válasz hülyeség volt, akor vedd figyelembe h gimi nulladikos vagyok. :D de szerintem nem is hülyeség :\ :D
Ja bocs...nem olvastam el h 16 éves vagy :D :P xD
Akkor nemtudom...énis örököltem 300.000ret, de már "megírtam a sorsát" vagymi-.- xD...áprilisban megyek b.nőmmel Skóciába, Brüsszelbe, Londonba és Párizsba (az iskola szervez ijen utat, és aki akar megy...meg akinek van rá pénze.) demár mongyuk alig van belőle ez az út által xd.mer már befizettem a pénzt rá :D .. a maradék pedig költőpénz lesz mer kb. 60 b.nőmnek és havernak megígértem h hozok nekik valamit xD xD
Szerintem még majd úgyis keresel pénzt, egyenlőre meg elég az a 400.000...sztem nem kell többnek lennie...vagy még azt is ajánlanám, (hogyha bankba akarod tenni), hogy váltsd át euróra, mert a forint értéke egyre romlik. és akkor a pénzedből is kevesebb lesz. ha pedig átváltod euróra, nem fog "romlani a pénzed" :P
Aztaa:| ez tiszta okos volt :| :É büszke vagyok magamra xd
Hát, tudod, ha lenne rizikó nélküli biztos befektetés, akkor mindenki odatenné a pénzét a bankok helyett...
Egyelőre kösd le vmelyik bankban, mert ez ahhoz kevés, hogy vmilyen üzletbe kezdj, ahhoz sok, hogy elfagyizd...
Ha később egyetemre mész biztosan jól fog jönni.
Mi befektetőket keresünk, évi 50-70%-os garantált hozamra.
A cég ahová a befektetés kerülne a Wellstar nevű vállalat. Ők egészségügyi termékekkel foglalkoznak.
Ezek közül is az alga a fő termékük. Ez lenne a fő befektetési terület. Az alga most egy nagyon divatos, felkapott termék. Rákosok, cukorbetegek, allergiások a legfőbb fogyasztók és a wellnessközpontokban is nagyon kelendő árucikk.
Az üzleti része Önnek ebben, hogy egy tetszőleges összeget Ön befektet a termékekben. Az ebből származó haszonból lesz Önnek a nyereség.
Mi garantáljuk, hogy már 3 hónap alatt tudunk 17%-os nyereséget elérni. Erre a cég garanciát vállal. Ez egy évben több mint 50%-os nyereség.
Ekkora kamatokat egy életbiztosítás és bankbetét sem tud biztosítani. Ráadásul lekötés nélkül.
A pénz nincs kockázatnak kitéve mert egy értékálló termékben van, ahol garantált a nyereség.
Pl: 500 ezer forintos befektetésre 3 hónapra 70ezer forintot biztosítunk Önnek, ez éves szinten 280 ezer forint, amit mi garantálunk.
Minél magasabb az Összeg annál magasabb az Ön nyeresége.
Még egy ok, hogy befektessen a cégünkbe, júliustól elindul egy webáruházunk, ahol befektetőink és munkatársaink vásárolhatnak 20-70% kedvezménnyel márkás termékeket.
Lesz az áruházban telefon, műszaki cikkek és sok egyéb termék (25000 féle) és mind előállítási áron. (egy 50 ezres nokia telefon nálunk 15 ezer forintba kerül, garanciával)
Autómárkák (Mercedes, BMW ) pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Bármelyik Önnek tetsző modellt és felszereltséggel.
Ha befektetésünk felkeltette érdeklődését, keressen meg nyugodtan.
20/228-7370
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!