Egy működő sportfogadási stratégiát el lehet adni? Egyáltalán van olyan, aki fizet ilyenért? Ha igen, mennyit lehet kérni érte?
Te is tudod, én is tudom, hogy ilyen nincs!!!!
Ha lenne ilyen, akkor a bukik mennének csődbe.
Ha lenne ilyened, akkor nem akarnád eladni.
De nézzük szimplán az üzleti részt is: mennyiért adnád, és mivel tudod garantálni, hogy ez működik?
Aha, értem. Tehát ez is az a fajta "szupertuti" módszer, ahol havi egymilliót kell csak a hazárdírozásra költened ahhoz, hogy egy izmosabb havi fizetést megkeress vele. Már ha szerencséd van.
Ezzel kb. kezet foghatsz az arbitrázsos szélhámosokkal, akik hasonlókat állítanak. Csak tudod, két bibi van: 1. egyáltalán nem annyira tuti a módszered, mint amilyennek beállítod, a bukás lehetősége nagyon is reális. 14 hokimeccs, ahol nincs döntetlen? Nem olyan lehetetlen ám.
2. Akinek ennyi pénze van, az nem kétes kimenetelű, alacsony hozamú dolgokba fogja befektetni a pénzét, hanem olyasvalamibe, ami reális, és/vagy biztos hozamot garantál.
OFF: bírom a sok önjelölt zsenit, akik előállnak a jobbnál jobb tuti nyertes stratégiákkal, hangoztatják, hogy feltalálták a sportfogadás szent grálját, aztán persze mindig kiderül, hogy valami nagyon bűzlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!