Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti is kaptatok emailt a New...

Ti is kaptatok emailt a New York Lottery-től, hogy nyertetek egy csomó pénzt?

Figyelt kérdés

Gondolom, hogy kamu, csak hát megnéztem és tényleg van ilyen cég, aláírással van, telefonszám, cím meg minden szar.

Tudom, tudom ne legyen naív, de hát na... az ember mindig reménykedik :D

2014. dec. 20. 13:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen, de ha tényleg attól a cégtől jött volna kétséget kizáróan...

De nem attól jött, már linkeltem is. Úgyhogy erről ennyit.

Kedves 9-es köszönöm az idióta jelzőt, bár nem hinném, hogy attól idióta vagyok, hogy utána járok. Köszi.

2014. dec. 20. 14:06
 12/17 A kérdező kommentje:
11-es neked is köszönöm, megtisztelő, de megint elmondom, attól nem lesz idióta valaki, hogy utána jár, hogy tényleg biztosan kamu-e. Akkor lennék idióta, ha elküldeném az adataimat kételkedés nélkül (vagy akár kételkedve, de nem megbizonyosodva)
2014. dec. 20. 14:07
 13/17 anonim ***** válasza:

"Olyan hülye meg nem vagyok."

:D

2014. dec. 20. 15:27
 14/17 anonim ***** válasza:

@14:06

én csak tőled idéztem.

2014. dec. 20. 15:55
 15/17 anonim ***** válasza:

"attól nem lesz idióta valaki, hogy utána jár, hogy tényleg biztosan kamu-e."

Hallod, tudod van az a szám, hogy "Sajtból van a hold", annak is utána néztél, hogy igaz-e? Meg tudod 16:32-kor a parlament előtt leszállt egy UFO!

[link]

Látod? Jobb ha gyorsan kiszaladsz megnézni ott van-e még!

Remélem érted a célzást...

2014. dec. 20. 17:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lehet egy kalap alá venni azt a feltételezést, hogy "sajtból van a Hold" (amúgy meg, tudjuk, hogy nincs mivel annak -nem pont annak-, de a lényeg, hogy utánanéztek. Jártak a Holdon) és azt, hogy esetleg nyerhettem valamit. Szerintem nem kell magyarázni miért, de csak szólj és segítek.
2014. dec. 21. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez annyira triviális.. Előbb hiszem el, hogy a NASA úgy, ahogy van csak kamu a hold meg tényleg sajtból van, mint azt, hogy soha nem jelentkeztem semmilyen lottóra, pláne nem vettem szelvényt és kapok egy random e-mailt, hogy hoppá, nyertem 800e dolcsit...
2014. dec. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!