Van itthon egy csomó aprónk,5 10 Ft-osok, hol válthatják be? És hogyan?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 06:31
1/6 A kérdező kommentje:
Azt olvastam 50db-jával kell összerolnizni, ez igaz? Hogy a francba tudok 50dbot berolnizni,h ne csússzon szét???
2014. nov. 10. 06:40
2/6 anonim válasza:
Lehet vele fizetni is, apránként a pékségben el lehet költeni, ha csak kenyeret veszel, fel sem tűnik a pénztárosnak az apró.
Beváltani a postán, bankban lehet, de nagy mennyiségre szoktak kezelési költséget számolni, ezért szerintem jobb elkölteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Heti egyszer veszünk kenyeret, ennyi aprót 10év alatt se költenék el :) Néztem 7%ot számítanak fel, nekem annyit megérne, csak nem tudom hogy csináljam, de mást nem ha megyek csekket befizetni rákérdezek, csak gondoltam hátha vannak itt tapasztalt apróbeváltók :)
2014. nov. 10. 08:59
4/6 anonim válasza:
Nekem nem érne meg 7%-ot, az több, mint 2 éves kamat. Mekkora az összeg? Én kisebb bukóval is átveszem :)
5/6 A kérdező kommentje:
Kb 1700 Ft az 5 Ft-os, 600 Ft a 10 Ft-os. Azért nem tudom pontosan mert még a kocsiban is van apró, az meg nincs itthon :) Érdekel?
2014. nov. 12. 08:42
6/6 anonim válasza:
Azt hittem, nagyobb tétel, 2-3 ezer forintot simán el tudsz szórni itt-ott. Az nem "csomó apró".
Veszel egy csomag rágót, azt kit tudod simán fizetni 5-10 forintosokkal, stb. Kólaautomata sem reklamál, ha csak ötösöket dobálsz bele, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!