Mi az amiből soha nem vennétek használtat csak is ujjat?
WC és egyéb fürdőszobai eszközöket (fogkefe, borotva), hadd ne ecseteljem hogy miért.
Mészaki cikkek, ruhák használtan is elég jó minőségűek.
Ujjat semmiből se vennék, van belőle elég.
Ha újra gondolsz, nekem ruhák közül alsógatya, zokni, minden másból jó a használt is, ha még jó állapotban van.
A testemmel érintkező dolgok számomra alapok, hogy újat veszek: legyen az fehérnemű, zokni, fogkefe, pizsama, kozmetikai szerek, fésű, de akár a gyógyszert is csakis a nekem felírt készítményt, nem a szomszéd megmaradt készletét, vagy élelmiszerből is a frisset, nem lejártat stb.
Illetve nekem még a cipő is az mindenképpen- hiszen ha valaki más más testsúllyal, más tartással stb. kitaposta, akkor az nem feltétlenül tesz jót nekem, a gerincemnek lábamnak stb.
Amivel szintén bizalmatlan vagyok (de ez a hozzá nem értésemnek köszönhető)- szívesebben veszek garanciás, számlás új háztartási cikkeket, mert a használt annyival nem olcsóbb, hogy nekem laikusként megérné, ha elromlik.
Ruha, bútorok (főleg ágy), tisztálkodási eszközök.
Műszaki cikkekből viszonylag jókat lehet venni használtan, de fülhallgatót nem vennék.
"műszaki cikkből is ki vesz használtat, amikor valamivel többért kapok újat, garanciával?!"
Annak akinek nincs valamivel többje...
"műszaki cikkből is ki vesz használtat, amikor valamivel többért kapok újat, garanciával?"
1-2 hónapos termékeket az eredeti árhoz képest 60-70%-ért meg lehet kapni és ugyanúgy érvényes a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!