Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha erzsébet utalvánnyal...

Ha erzsébet utalvánnyal fizetek, miért nem akarnak pénzzel vissza adni az eladók? Azét, hogy hagyjunk egy kis "borravalót"?!

Figyelt kérdés

Ez már mégi sok! Hányan akarnak még az alkoholistának titulált, Erzsébet utalvánnyal való fizetésre ítélt csóró ember hátán élősködni?

Nem elég hogy ezzel a xarral nem tudok gyógyszert, buszjegyet venni, ami szintén fontos lehet és a gyereknek is kell, ég a boltban sem használható normálisan.Ugyan mi akadályozza,hogy pénzzel adjanak vissza belőle??!Természetesen lehetetlen fillére kicentizni, hogy ha van nálam pl 1500ft értékű utalvány, akkor pontfillérre annyit vásároljak össze belőle.Vagy vásároljak meg olyasmit is, ami nem kell, hogy meglegyen az összeg, vagy hagyjam ott visszajáró nélkül a többletet a pénztárosnál, mert csak lapít, min szar a fűben és azt hajtogatja, hogy "nem lehet hozzá vásáolnoi, mert már lezártam a blokkot, de viszaadni sem tudok!"Végül oda vágom neki az utolsó 500 ast, amiből buszjegyet akartam venni, a munkahelyre is be kellene jut

ni valamivel, akkor nagy kegyesen vére elfogadja.De mi lenne, ha ilyen helyzetben egyáltalán nincs készpénzem?Hagyjam ott amit összevásároltam és dögöljek éhen az utalványommal? Tudnék javasolni valamit, mit csináljon vele az aki ezt az utalványt illuminál állapotában kitalálta!

A sorban állók is kifejezetten örülnek, mikor ezzel fizet a kasszánál valaki és jobb esetben visszafordul még feleslegesen a kosárba tenni valamit, vagy fél órát

töpreng és "alkudozik!"

2014. dec. 8. 17:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Örülnék én, csak ne lenne annyi macera vele!És jó lenne, ha egyéb fontos dolgokat is lehetne venni belőle, amiket pl már említettem, bérlet, buszjegy, de pl kész ételt sem lehet legtöbb helyen kifizetni vele, pedig előfordul, hogy mikor dolgozom és nem tudok főzni, a gyermekemnek kész menüt kell a vendéglőből hoznia, de utalvánnyal nem fizetheti ki, ez most gond...

Lehet, hogy van 300-as is, de én ezrest, meg hatszázast kaptam.Én is meglepődtem, mert régebben 500-as címlet volt úgy emlékszem.

2014. dec. 8. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:

mennyi utalványt kapsz, hogy nem tudod elkölteni ? :-)

ha majd megvonják tőled, akkor meg azért hisztizel!

2014. dec. 9. 04:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Van olyan címlet is
2018. júl. 6. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Valóban nem szeretnek visszaadni

belőle

2018. júl. 6. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!