Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni amiböl meg is tudok élni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 19:01
1/2 anonim válasza:
Semmilyet!!!!!!! Nekem 2 diplomám van agrármérnök valamint tanári 3 nyelven beszélek német angol olasz és a diplomáimhoz való munkát amit ajánlottak állásinterjúkon max 110000ft fizetés járna. Ezért tanulni? Én bátran kijelenthetem mivel megvannak a végzettségeim hogy 80%-ban szart se ér az iskola mert én nem azért tanultam majdnem 20 évig hogy rongyos 100000-110000ft-al kiszúrják a szememet. Jelenleg segédmunkát végzek egy pékségben vagyok árukiadó havi 25 napot dolgozom és 176000ft-ot keresek. Na? És ehhez a munkához iskola nem kell mai világban a pénz dominál ahol többet adnak oda megyek. Ezért tanúltam jól meg érte elpocsékolni az életemet a hülye tanulásra.
2/2 anonim válasza:
Az első válaszból is látható, hogy a tanulás, tanfolyamok önmagukban nem nyújt megélhetést. Szükséges lesz egy nagy adag emberismeretre, üzleti érzékre is, hogy saját magadat el tudd adni.
Olyat válassz, amihez kedved is van, különben nem leszel soha király a szakmádban, ha nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!