Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendeléstől való elállás...

Hawaiidream kérdése:

Rendeléstől való elállás joga, hogy működik?

Figyelt kérdés

Tehát van 2-3 ruhawebshop pontosabban méretek miatt írok nekik, de nem kapok rá választ illetve kielégítőt..

Tehát kérdésem az lenne, hogy mondjuk rendelnék egy terméket, felpróbálnám és ha nem jó akkor vissza küldhetem? vagy hogy megy ez?

2014. dec. 4. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

Igen. A termék készhez vételt követő naptól számított 14 napig állhatsz el az ügylettől,indoklás nélkül.

De a szállítási költséget Neked kell viselned oda-és visszaszállításra vonatkozóan.

( És azért nem "illik", egy hetes hordás után visszaküldeni sem).

2014. dec. 4. 12:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ez a célom, csupán ha vásárol az ember valamit főként 30 ezer forint értékben 2 ruha darabot azért elvárhatom szerintem, hogy teljes körű információt kapjak.Mivel ez nem történt meg és nekem szükségem lenne rá tennem kell valamit.
2014. dec. 4. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:

8 munkanap az a határidő, amin belül indoklás nélkül el lehet állni online vásárlás esetén. Neten megrendelt, de személyesen átvett árura nem vonatkozik.

Sértetlen, újra eladható termék adható csak vissza. Fehérneműk viszont bontatlan csomagolásban sem vehetők vissza.

2014. dec. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!