Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Élehetek-e az ellenállási...

Élehetek-e az ellenállási jogommal az Invitelnél?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt Invitel házalókkal elfogadtam egy ajánlatot, amit később a telefonos call centeren keresztül emg is erősítettem, kvázi "megkötöttem" a szerződést.

Viszont még ez előtt érkezett egy mail tőlük, amiben ott vannaka szerződés pontjai. Van egy ilyen: "Az Előfizető az előfizetői szerződés kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül jogosult elállni a szerződéstől. "

Közben meggondoltuk magunkat (tudom, bele sem kellett volna menni), és szeretnénk élni ezzel a joggal. Megtehetjük? VAlaki járt már el hasonlóan?

2014. szept. 26. 19:17
 1/5 A kérdező kommentje:
*ELÁLLÁSI
2014. szept. 26. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hiszen szó szerint ezt írja a szöveg.

Miután megkapod a szerződést, még 14 napod van elállni.

2014. szept. 26. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Rá is kérdeztem a call centernél, hogy mi számít szerződének, az, hogy én szóban rámondtam az "igen-t", erre össze-vissza magyarázott valami, hogy az egy másfajta szerződés. Eszméletlen, mennyire pofátlanok, ezért állnánk el tőle.
2014. szept. 26. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Hát az én értelmezésem szerint kézhez venni csak az írásos szerződést lehet, úgyhogy biztos fognak küldeni még valamit (meg amúgy sem lehet bármit elfogadni szerződésnek, szerintem egy hangfelvétel nem elég).
2014. szept. 26. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Még van 12 napod:)
2014. szept. 26. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!