Először is: nem lehet tudni.
Másodszor: itt egy tegnapi cikk, melyben jóval magasabb dollár árfolyamot várnak a következő 2 évben (2015 végére 296-osat, 2016 végére 321-eset). Persze az elemzők tévedhetnek és tévednek is, 2 elemző 2 különböző dolgot mond, de nekik legalább ez a szakmájuk. Talán még mindig érdemesebb rájuk hallgatni, mint az itt kommentelőkre.
"Manapság a -hat -het képzős cikkeket elolvasni elvesztegetett idő..."
Miért az itt válaszolók véleményeit nem?
Előző: egyet értek. Pont azért írtam, hogy nem lehet tudni. Ezért is felesleges kérdezni róla, mert megkérdezel 3 embert (aki közül egyik sem tudja) és mondanak 3 hülyeséget. Ami vagy bejön vagy nem. De a vélemény róla nem számít. Teljesen tévúton van, aki itt akar informálódni róla.
#7 De a kérdező azt kérdezte hogy nincs-e túlerősödve a dollár. Az pedig mérhető.
Például:
Én csak azt nem értem hogy miért kell mindent 2x leírnom.
Hosszú távon igen. Egyébként a portfolio-n jelent meg pár napja egy cikk, hogy 2016-ban 320 HUF-ot is elérheti 1 USD.
(A HUF egy feltörekvő piaci eszköz, 2,2%-os kamatra, miközben kb. 7 % lenne az indokolt, nem csoda, ha harmatgyenge szinte az összes devizához képest.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!