Olvasta valaki Nikolas Darvas könyvét, a:Hogyan nyertem 2millió dollárt a tőzsdén? Vélemény?
Igen ezzel a gondolatmenettel én is egyet értek,ha valaki nem elég körültekintő biztosan ebbe a hibába esik.De én nem ebbe a táborba tartozom eddig semmibe nem fogtam bele anélkül hogy előtte ne tanulmányoztam volna hónapokig,vagy akár egy évig is.Talán ennek is köszönhetem stabil anyagi helyzetemet.Jó munkahelyem van és egy éve őstermelőként is tevékenykedem.Egy hónapja már nem is tudom miért elkezdett érdekelni a tőzsde világa.Elolvastam 2 könyvet is Darvasé volt a második.
Mint sokakat engem is felvillanyozott,Darvas siker sztorija.Már vagy másfél hete grafikonokat elmzek,és véleményem szerint Darvas boxai ma is beillenek a legtöbb emelkedő trendbe.A lényeges részeket már többször is átfutottam,de nekem mégsem egyértelmű hogy mennyivel a vételi ár alatt adta ki Darvas a stop loss megbízást.Utána pedig menyivel helyezte őket az új dobozok alá.Kérem írjon aki olvasta és jobban felfogta mint én,vagy esetleg olyan aki szintén elemezte a módszert,vagy alkalmazta a gyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!