Mi a teendő, ha hamisított pénz jut el hozzánk?
Rendőrség.
Leadni, és feljelentést tenni. Mert ha ilyen jut hozzád, valaki megkárosított. Lehet hogy véletlenül, de lehet hogy szándékosan.
Nem kapod vissza. És tehetsz róla, mert nem figyeltél, hamis pénzt fogadtál el.
A bolti pénztárosok is ezért nézik, mert ha átveszik, a cég az Ő fizetésükből vonja le.
"Értem úgy hogy lefoglalják például, és aztán visszakapom a pénzt legális értékben? Hiszen én jelen helyzetben áldozat lennék, erről nem tehetek hogy ilyen pénz került hozzám."
Ez de király lenne! Egyből nyomtatnék magamnak egy köteg 20ezrest, leadnám, hogy kérem én át lettem verve, kérem az összeget igazi pénzben!! Ejj, én meg eddig dolgoztam, mint a hülye, mikor ennyi a megoldás!!!
előttem levő hülye, nem kicsit.
Polármaci - sajnos szarnak rá, hogy te megkárosodsz. Egyébként téged nem hibáztathatnak, hiszen nincs a csuklódra szerelve egy UV ketyere, hogy megnézd, hamis-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!