Vettem 100. 000 Ft értékben kaparós sorsjegyeket. Szerintetek mennyit fogok nyerni velük?
Figyelt kérdés
Hello! 19 éves egyetemista srác vagyok. Úgy érzem, hogy a mai nap az én napom, nem tudom miért, de nagyon szerencsésnek érzem magam most. Most jöttem haza a lottózóból, ahol elköltöttem a megtakarításom egy részét (100 ezret) az alábbi kaparós sorsjegyekre:
30 darab "Boldog karácsonyt! 2014" sorsjegy (30x2.000=60.000 Ft)
40 darab "Buksza" sorsjegy (40x1.000 Ft)
Most fogom elkezdeni kaparni őket.. szerintetek mennyit nyerek velük? Kevesebb, mint 100 ezret, vagy többet?
2014. dec. 3. 19:10
21/26 anonim válasza:
Örülj neki, h ennyi is visszajött. Amilyen peches vagyok, nekem 100ezerból jó ha 2eFt visszajönne...:-D
22/26 anonim válasza:
Ha szerencséd van, többet.
Statisztikailag a legvalószínűbb, hogy olyan 30-40 ezer körül.
23/26 anonim válasza:
Azért gratulálok így utólag.:D
Én is akartam venni 100.000ftért csak külföldön xd
és nem adták ki!:D Milyen kár, de talán így volt végül szerencsém:P
24/26 anonim válasza:
Én 10000 ft-ért vettem és 14100 ft jött vissza :D
25/26 anonim válasza:
Gratulálok, 24-es! A kérdező vagyok, csak új profillal, a réginek a jelszavát elfelejtettem már. Azóta felhagytam a lottózással, új szenvedéllyem a lovi. :)
26/26 anonim válasza:
én hetente lottózok 6 skandináv, 2 hatos meg 2 ötös szelvény, 2 hete nyertem 500 ezret skandinávon, eddig életemben kb 250 ezret költöttem összesen lottóra szóval 250 ezer profit nem olyan rosz bár kicsit bánt hogy egy számon múlt a 200 milla, 45 ös kellett volna a 8 as helyett xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!