Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan sportfogadó módszer...

Van olyan sportfogadó módszer amiben 100% a nyereség valószínűsége?

Figyelt kérdés

2014. nov. 26. 17:03
1 2
 11/15 hookuszpook ***** válasza:

Hogy az arbitrázs fogadás sportfogadás-e, ezt ki-ki döntse el saját ízlése szerint.

Abban teljesen igazad van, hogy aki izgulni szeretne egy meccsen, és nem számít, hogy mellette veszít, az ne így fogadjon, nem neki való.

Számomra egy-egy esemény kizárólag eszköz arra, hogy biztonságosan tudjak keresni vele. Nekem az teljesen mindegy, hogy minek nevezzük.

2014. nov. 28. 04:18
 12/15 anonim ***** válasza:
egyetértek azzal hogy néhány embernek a sportfogadás az annyiból áll hogy 1x2....pedig nem..sőt.. idejét nem tudom mikor fogadtam végkimenetelre...najó tegnap Young Boysra meg a PAOKra tettem :D de ez ritka...
2014. nov. 28. 09:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Az a titkos módszer, hogy legyél a másik oldalon. Ugyanis a "ház" sosem veszít!
2014. nov. 29. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Nincs. Persze, ahogy gondoltam, egyből lesz pár olyan tag, aki majd bizonygatja az ellenkezőjét, mindennemű érv vagy bizonyíték nélkül, csak mert ő olyan nagy jani, és azt mondja.

100%-os módszer nincs, de az esélyeken azért lehet javítani.

Ha nincs semmiféle sportszakmai és amtematikai előismeretünk, pusztán a szerencsére hagyatkozunk, akkor a tippek kb. 60%-a bukta. Matematikailag egy véletlenszerű tippre az átlagos várható nyeremény a befektetett pénz 70-80%-a. Azaz nettó bukás.

Ha nem csak vaktában fogadunk, hanem otthon vagyunk a sportban, és van némi taktikai érzékünk is, akkor persze ezt jócskán fel lehet tornászni, bár a tapasztalat azt mutatja, hogy hosszú távon így is a legtöbben veszteségesek.

Aztán persze az esélyeket tovább lehet tornászni matematikával, meg mindenféle "szürke" trükkel, havonta több milliót megforgatva tényleg van olyan módszer, amivel 99%-ban biztos, hogy nyerni fogsz... kb. annyit, mint egy jobb alapbér, és akkor még az adózásról nem is esett szó. Mert 100% sehol nincs.

Ez a hókuszpók meg egy mérföldes nagy kókler. Mindenkit, aki értelmes ember, és észérveket sorakoztat fel, hülyének néz (pont ő...), holott ő semmit nem tud felmutatni. Csak reklámozza magát, meg a gagyi weboldalát (Írj rá privátban, ha már mindenhol felajánlja... semmi konkrétumot nem fog mondani, csak elédcsеsz egy linket a gagyi oldalára). Ne dőljetek be neki!

2014. dec. 22. 01:21
 15/15 hookuszpook ***** válasza:

A #14-eséhez hasonló jóindulatú megjegyzésre valakinek (vagy neki, de ezt nem tudhatom biztosan, mert nem vállalja névvel az írásait) válaszoltam itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Egyébként pedig valóban ne dőlj be senkinek, olvass utána bárhol és dönts magad.

2014. dec. 22. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!