Elmondanátok bárkinek, ha a kezetekben lenne egy olyan módszer, amivel 10-20 ezret (vagy akár többet) kereshetnétek naponta?
Figyelt kérdés
Nyílván munka nélkül,internet segítségével2014. ápr. 15. 17:13
1/19 anonim válasza:
Nem.
Egy emberrel beszéltem, de őt be akarom venni, de ő is keveset tud.
Gépen, ami volt eltüntettem, de itt se sok volt.
Ennyi, jelenleg ezen vagyok, de munka meg tanulás miatt nehezen haladok.
De ha egyszer bejön életem végéig jó vagyok.
2/19 anonim válasza:
Igen.
Nyilván én ettől nem keresnék kevesebbet.
Akkor miért ne legyen jó másnak is?
Bár ilyen nem létezik!
3/19 anonim válasza:
Ez megint valami nagy "így nyerj a ruletten" játék?
4/19 anonim válasza:
Vagyis: ha tudnam hogyan kell embereket bepalizni egy pilotajatekra vagy hasonlo kamu dologra,akkor lenne annyi bor a pofamon hogy atverek masokat? Nem, nem lenne hozza gyomrom.
5/19 anonim válasza:
Nyilván nem. Hiszen ha elárulnám fűnek fának, akkor egy idő után akadna, aki napi 20e helyett napi 19e-ért is elvállalná, majd a végén már napi 2e-ért is lenne rá ember. Ergo nekem nem jutna már meló...
Ezért kamu az összes netes pénzkeresési lehetőség...
6/19 anonim válasza:
Persze én mindenkinek elmondanám, hogy meneküljenek az ezt állító szélhámosok elöl, mint amilyen te is vagy!
7/19 anonim válasza:
Had tippeljek! MLM, pilóta játék, HIYP, LiveJasmin? :D
8/19 anonim válasza:
Megírnám privát üzenetben a 8. válaszoló
9/19 A kérdező kommentje:
ok,lehet hogy kicsit félreértettétek,itt nem ilyen "rulett meg kattintgass meg kérdőíveket tölts ki" f4szságról van szó,hanem inkább a fogadásokhoz van köze.Lehet,hogy nem hiszitek el,de 9 nap alatt 10k-ról 90k-ra mentem fel,és akkor megtörtént az amire számítottam is,hogy jött az első bukás,így visszaestem 65k-ra.Viszont ha van annyi eszem,hogy kiveszem mondjuk 20 ezrenként akkor a zsebemben van 80k plussz kicsivel több mint 1 hét alatt.
2014. ápr. 16. 11:14
10/19 A kérdező kommentje:
és azt még hozzátenném,hogy a bukás azért volt ekkora mert elkapott a kapzsiság,normális esetben(ahogy a módszer is szól) legfeljebb 10-15-t buktam volna.
2014. ápr. 16. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!