16évesen gimnázium melett mivel tudnék pénzt keresni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 17:49
2/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nem bankrablással.
2014. nov. 23. 18:41
3/10 anonim válasza:
ööö, akkor nem teljesen értem, hogy most milyen választ vársz tőlünk...
4/10 anonim válasza:
Márpedig diákmunkával. Jelentkezel egy diákszövetségnél, és kapsz munkát (talán).
5/10 anonim válasza:
Ne hallgass az uncsi felnőttekre. Nődd ki magad profivá, készíts egy GTA vagy Facebook szerű szoftvert és már dől is a bevétel.
6/10 A kérdező kommentje:
Diák szövetségekkel konkrétan semmire se megyek:)
2014. nov. 23. 19:32
7/10 anonim válasza:
Kettőt fordulsz, elmondod hogy abraka-dabra alakazam, és már szakad is a nyakadba a sok pénz. Ilyen válaszokra számítottál?
8/10 anonim válasza:
Kiplakátolod, hogy vállalsz fűnyírást, fametszést, ároktakarítást, stb.
9/10 anonim válasza:
Diákmunkával jó esetben kaparhatsz össze egy kis pénzt, de látom ezzel nem nagyon vagy elégedett.
Max. illegálisan tudnál nagyobb pénzre szert tenni (ott se várj csodára), de akkor vállald is érte a következményeket, ha lebuksz.
10/10 anonim válasza:
Avon, Oriflame, E-bizsu..
Vagy pc játék értékesítés, ez esetben engem keress :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!