Célországba elküldve - már két hete ez fogad a postai nyomkövetésnél. Még mennyi idő lehet? Ennyire lassú a posta?
Küldtem egy levelet az Egyesült államokba. A levél ajánlott és elsőbbségi. Nem kértem külön a légi postát, mert a postán azt mondták, a nemzetközi elsőbbségi levelek alapjáraton így mennek. Szépen ki is fizettem az 1000+ forintomat a levelemért. Viszont még mindig nem érkezett meg, a nyomkövetésnél pedig két hete a Célországba elküldve szerepel.
Járt valaki hasonló cipőben? Valami probléma lehet a levelemmel, vagy esetleg belassult a posta az ünnepek előtt?
Ünnepekkor brutálisan lassú a posta minden évben. Tengerentúlra nem ritka a 1,5-2 hónapos kézbesítés.
Az hunbug, hogy mindig levegővel megy, mert nagyon-nagyon sokszor hajóval megy vagy pedig földi úton szállítják egy nagy reptérre (pl. Amszterdamba) és onnan majd repülővel. Persze az is már önmagában hetek, mire a nyomorul királyi posta 3 országgal odébb viszi a küldeményt, ott pedig meg fogják várni, amíg egy konténer megtelik, félig töltve nem indítanak el semmit. Végül ha szerencséd van repülőre kerül, nem hajóra...
Köszönöm szépen!
Felhívtam őket és rákérdeztem a dologra. A hölgy kedves volt, de úgy kellett kihúzni belőle, hogy az elsőbbségi is minimum 10 munkanap... szóval semmiről sem maradtam még le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!