Lassú postai kézbesítés a karácsony miatt? Valakinek hasonló gondja?
Ne aggódj, ez sajnos normális dolog év vége felé. Nekem majdnem 2 hétig jött egy CD, ami máskor 2-3 munkanap alatt megérkezik.
A csomagodról akkor tudsz érdeklődni, ha van hozzá tracking number. De ezt nem tudom, igénybe vetted-e, a költsége 5 font a postaköltségen felül. Ha van ilyened, akkor a Royal Mail weboldalán tudod követni a csomag útját, és csak aláírás ellenében veheted át.
Annyit megpróbálhatsz, hogy a helyi postán megkérdezed, hogy nincs-e a nevedre valami kézbesítetlen dolog. A rendelést igazoló szám csak akkor érdekes, ha a tracking numbert érted alatta.
De még van egy egész munkahét, úgyhogy ne aggódj.
Nekem Kinából jön csomag.
Nov 21-én rendeltem,és 8-12 munkanap a szállitás...
már 20 munkanapnál tartok...
érdeklődtem,már átért a határon...
még van 5 napja ideérni...
ünnepekre hivatkozva késik ennyit...nagyon remélem ideér
Huh, nem mondom, hogy megnyugodtam, de nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Reménykedem benne, hogy ideér! Megkérdeztem és sajnos nem tudom nyomon követni a csomagot, így csak a várakozás marad.
Utolsó hozzászólónak: Nekem Miskolcról általában 2-3 nap alatt ér ide levél/csomag, de jelen helyzetben ez akkor sajnos ennek többszöröse is lehet. :(
Györben simán feladott csomag nekem 3 nap alatt ért ide (szerencs,szintén miskolc mellett)
kinából csomagot váró voltam
Belföldről-belföldre, maximum 48 óra alatt oda kell hogy érjen!
sajnos a külföldről nem ismerem a szálítási időt.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, a csomag ma végre megérkezett (épp időben)! :)
Remélem minden várakozó hasonló "szerencsével" jár és megkapja a csomagját még holnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!