Hol vegyek lakást?
Figyelt kérdés
Szerintetek a kettő kerület közül melyik érné meg jobban lakás befektetés szempontjából?
Az egyik lakás a VI. kerület közvetlen közepén, a kerület egy nyugodtabb részén található. 21 millió Ft-ért (48m2 alap + 5 m2 erkély)
A másik meg IX. kerület Nádasdy u.-ban épülő lakópark. 17 millió Ft (39m2 +6m2 erkély)
Jelenleg mindkettő ingatlan építés alatt áll, de hosszú távon szerintetek melyik érné meg jobban befektésügyileg, illetve melyik lenne értékállóbb poziciónálás szempontjából?
2014. nov. 20. 22:10
1/3 anonim válasza:
Ha befektetés akkor én mindenképp a 6. kerületet mondanám.
2/3 anonim válasza:
6. kerület. Mindig lesz rá vevő, ha meghirdeted. Itt nem csak magánszemély, hanem cég is vesz irodát. Albérletet is könnyebb kiadni a 6.-ban.
3/3 anonim válasza:
Mindenképp a 6.-ban. Nagyon jó hely! Itt élek 4 éve és amikor vettem a lakást, rajtam kívül még 13(!) jelentkező volt rá, úgy hogy ezzel számolj! Értékállóbbnak is ez tűnik jobbnak, habár a 9. Kerület fejlődik rendesen, de meg se közelíti a 6.-at. És a 6-ban jobb árért lehet kiadni. Szüleim nemrég vettek egy nagyon kicsi garzonlakást, ugyanitt a 6-ban és 60 000-ért van kiadva, és ez még nem a legjobb része a kerületnek (Rózsa utca), és a ház is elég lepukkant, de a lakás szép. Szóval hajrá, 48 nm.-t minimum 120-ért ki lehet adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!