Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csomag átvételekor hibás...

Csomag átvételekor hibás személyi igazolvány számot adtam meg?

Figyelt kérdés
Utánvéttel vettem át csomagot, de a személyi igazolvány számomat hibásan adtam meg a postásnak. Lehet ebből valami probléma?

2014. nov. 19. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Neked nem.

Ez a személyi igazolvány szám felírás a postás feladata lenne, hiszen ezzel igazolja, hogy ellenőrizte a személyazonosságodat, mielőtt átadta a csomagot. Ha ott nem stimmel a szám, az az ő baja.

Pl. Te szólsz a postán, hogy hol a csomagod. Erre az orrod alá dugják, hogy átvetted, itt vannak az adataid, te meg megkérdeznéd, hogy miért nem stimmel a szám. Akkor lehet, hogy lenne egy kis gond. (Persze túl nagy gond nem, hiszen ha valószínűleg kiderül, hogy csak elírás, és valójában tényleg te vetted át.)

2014. nov. 19. 12:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösz a választ

Akkor legközelebb jobban odafigyelek

2014. nov. 20. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!