Miért van az hogy vaterán sok ember 10 nappal a termék elkelése elött már licitálgat?
Arra még nem gondoltál, hogy az Eladók beregisztrálnak 5-6 névvel és ők viszik fel a saját árukat???...
Nézd meg, a legtöbb cuccot te sem adnád oda 1 Ft-ért, ez a "csali"...
Akinek van egy kis esze, az úgy szerzi meg a cuccokat, hogy a licit vége előtt 30mp-el üti le az aktuális árat, nem pedig napokig viszi fel a saját árát!
Az Eladó nagyon jól tudja, meddig viheti fel az árat kockázat nélkül, mert drágán is lesz rá Vevő!
Ha van időd, nézz utána : olyan Eladóknál, akiknek több 1 Ft-os aukciója van, "érdekes módon" ugyanazok a nevek licitálgatnak 10-15 napon keresztül szinte mindegyik termékükre... Persze van köztük "balek" is, na az lesz a végén a Vevő! :D
szokták szerintem csinálni meg volt már olyan hogy pl zoli011 volt az eladó és zoli012 licitált rá.Azért ez elég érdekes és nagy a hasonlóság xD de vannak azért becsületes Vaterások is mint én :)
De pont most maradtam le egy 500 ft értékű vezetékről amit 60 ft ért adtak el és teljesen új volt :(
Hát gyerekek,én tök hülye vok,h nem értem ezt a vaterás dolgot:(
teszem leütöm a 300ft-os értéket ugye.Hogyan kapom meg?nyilván postán.No de a posta meg kb.1500ft utánvét,amit ugye persze a vevő fizet.Így a 300-as cucc 1800 lesz.Nem?
01:25-nek
Az utánvételes postaköltség tényleg nagyon drága, csakhogy a Vaterán senki nem postázza a cuccát utánvéttel!!!
Mindenki bankszámlára előre befizetés után postáz, az meg 200-400-600 Ft postaköltség!
VAGY lehet személyesen átvenni és ott helyben fizetni!
(Mondjuk ez elég ritkán oldható meg, nem mindenki Bp-i.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!