Hogyan éljen meg két ember így? Havi harminckét ezer forintból, hogy ne haljon éhen?!
Figyelt kérdés
Párommal össze költöztünk még áprilisban, júliusig nem volt probléma, mert kaptam az árvaellátást és a családit ő pedig igen jól keresett. Még augusztusban is volt munkánk, igaz feketén... Ő aztán kapta eddig a napig a szociális segélyt, meg a minimálbér felét 4 órában, nekem munkám még nincs. Hogy gondolják, mégis hogy éljünk meg pont decemberben 32e.-ből?!2014. nov. 10. 12:26
11/12 anonim válasza:
Tölts fel CV-t az álláskereső oldalakra. Sok a fejvadász, aki abból él, hogy neked munkát talál. 1x én is kaptam így egy jó melót.
12/12 anonim válasza:
Mekibe mindig keresnek embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!