Megvennétek egy olyan gazdasági-befektetési könyvet, ami nem bonyolult grafikonokat, egyenleteket tartalmaz, hanem egyszerű elétbeli példákat, egyszerű hétköznapi nyelvezeten?
Figyelt kérdés
A magyar valóságra levetítve és nem pedig amerikaira, mint ahogy sok könyvben található, mert ami működik egy 400 milliós országban, nem valószínű, hogy fog működni egy 10 milliósban.2014. nov. 8. 14:48
1/2 anonim válasza:
Én is gondolkoztam hasonló könyv megírásán, de arra jutottam hogy néhány tucat példányt tudnék belőle eladni. Kevés embert érdekel ez a dolog, ezekből kevésnek van ideje olvasni, és ezekből kevés olvasná el egy kvázi ismeretlens szerző könyvét.
2/2 anonim válasza:
Ha egy jó marketinggel eladja magát a könyv, akkor igen, megvenném (papír alapon, és olyan 3000 körül adnék érte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!