Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hallottál már a ENIGRO-UNAICO-...

Hallottál már a ENIGRO-UNAICO-ról? Ha igen mit? Mennyire átverés?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 09:19
1 2
 11/14 Gery 30 ***** válasza:

Olvastam néhány hozzászólást amik meglehetősen szubjektív hangvételűek voltak. Most szeretnék néhány tényre objektíven rávilágítani mint aktív Unaico-s tag. Vitathatatlan tény, hogy az MLM ill. Network Marketing cégek mint az FLP /Aloe Vera/ Nu Skin stb. éves szinten összesen 250 milliárd dollár forgalmat bonyolítanak. Az MLM üzletből kereshető stabil jövedelem elengedhetetlen feltétele a termékforgalom, mert abból keletkezik a jutalék /fizetés/. Na és itt jön az érdekesség.

Sitetalk webpláza: senki nem tudja megmondani, hogy mennyi a webpláza havi összesített forgalma, esetleg országokra is lebontva. Drágábbnál drágább termékeket találni a plázában. Farmergatya 30 ezer Ft-ért. Nem tudom, hogy hány ember vesz ilyeneket ennyiért. A választék sem kimondottan nagy. A termékmegrendelés sem egy egyszerű metódus. 10 emberből 6 biztosan nem tud megbirkózni vele, mert tudsz fizetni E-wallet-tel, PayPal-lal meg gift kártyával. Ezek a fizetőeszközök kevés embernek vannak a birtokában. Ezen a ponton úgy érzem, hogy a cég bevételének legalább 80%át az új belépőtagok befizetett pénzei teszik ki, melyek a hosszútávú jövedelmszerzést ellehetetlenítik. Most keresel vele pénzt, aztán ha elfogynak a belépő emberek akkor Game Over!

JRO: Jövőbeli Részvénybizonylat Opció, ezt a szakkifejezést nemigazán ismeri a brókerszakma. Egy részvény tulajdonjogot képvisel, egy bizonylat opció csak olyan mint a Monopoly játékpénz. A játékosok döntik el, hogy mennyit ér. Ezt itt pedig a Unaicó vezetése. Bár ha a részvényopcióknak van valós értéke akkor azt el is lehetne adni, de én nem találkoztam olyan emberrel, aki meg tudott volna válni ezektől, bár nem is nagyon akarja eladni senki, mert a cégvezetés azt mondja, hogy növekszik az értéke. Bár lehet, hogy holnap azt mondják, hogy nem ér semmit és bukó a pénzed. Továbbá, ha elindulsz a 2000 eurós csomaggal, amiben van 1250 eurós részvénycsomag akkor semmilyen 3 dimenziós bizonyítékod nincs, hogy te ezt a pénzt befektetted a Unaico-hoz. Kapsz egy webirodát ahol "látod" ezeket az opciókat, de mi van ha a cég azt mondja, hogy megtámadta egy vírus a rendszerüket és elvesztek az adatok. Egy nyamvadt papírt nem tudsz felmutatni a tranzakciódról, hogy befizettél ide bármit is, és hogy kaptál érte bármit is.

Cégvezetés: az Unaico-t megalkotó "guruk" már voltak jogerősen elítélve részvényopciókon alapuló piramisjáték szervezése miatt. Lehet, hogy most sikerült nekik valami legálisat és működőt alkotni. De érdemes elgondolkodni mert kutyából nem lesz szalonna, noha kínában ez a közmondás nem állja meg a helyét.:)

1BV program: minden a hálózatodba tartozó aktív felhasználód után hetente 1 BV pontot kapsz, 1 pont egy 1 eurót ér aminek bizonyos százaléka a bináris struktúra függvényében kifizetésre kerül majd egyszer. Az én hálózatomban sok aktív tag van, de az utánuk hetente járó pontokat nem látom. Tehát mintegy heti 100 pont nincs elszámolva. A webirodámban kizárólag csak a csomaggal induló munkatársak után járó pontok jelentkeznek. Ezen a ponton kijelenthetem, hogy jelen pillanatban a Unaico 1 BV programja nem létezik, vagy nem üzemel, teljesen mindegy, de abból pénzt NEM tudsz keresni.

Towah bankkártya: több mint egy hónapja nem kaptam még meg, pedig a 149 eurós csomaggal indultam akkor. Aztán kiderült, hogy azt is külön kell megigényelni. Csak azt nem értem, hogy a 149 eurót mire fizeti az ember, mert nem kap érte az égvilágon semmit. A webirodát az ingyenesen regisztrálók is megkapják, csak bizonyos funkciók nem érhetők el, amik a fizetős regisztrálóknak igen. A kártyaigénylés ugyan ingyenes, de ha utána keletkezik rajta jövedelem, akkor súlyos több 10 eurós kezelési költségek kerülnek levonásra ha hozzá akarsz jutni a pénzedhez.

Összegezve a leírtakat én belülről úgy látom, hogy a rendszer működését a belépőtagok belépési díjai fedezik. A cég vezetésébe nincsen semmilyen beleszólási jogod, noha a Jövőbeli Részvénybizonylat Opcióval az opciók névleges értékéig a cég társtulajdonosává kellene válnod. Jelen pillanatban a cég marketingterve több súlyos sebből vérzik, de persze ez nem zárja ki, hogy a jövőben eljön a kánaán. Dönts belátásod szerint!!!

2011. jún. 28. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Én voltam egy ilyen előadáson de engem se győztek meg. A beszervezett ismerősökért nevetségesen alacsony (centekben mérhető) jutalékot adnak és ez teljesen logikus is mert a cég nem lesz önmaga ellensége. Közgazdászként van némi fogalmam a tőkéről és a piaci összefüggésekről. Márpedig ezzel a bulival csak úgy lehet valamire való pénzt is keresni ha:

-Befizeted az opciós csomagot: pár száztól több ezer euróig terjed

-Minél több ismerőst beszervezel akik a piramisjáték jövedelmezősége érdekében szintén így tesznek (ismeretségi kör, legyen hiteled -már ha nem hajtanak el a p...ába az emberek, legyél kellően erőszakos, szánj rá elég időt akkor is ha pénzt nem látsz pár hónapig)

-Valakinek meg kell teremtenie azt a jövedelmet amit te kézhez kapsz. Ezekben a folyamatokban ez örök érvényű törvény.Ehhez kapcsolódóan:

*Webáruház, tőzsde

Ebből lehet jövedelmed feltéve, ha a webáruházban vásárolnak a beszervezett emberek. A példának okáért nekem a Laptop választékot mutatták meg amiből az olcsóbbak is 150 ezerbe kerültek amiért a Tescoba még jobbat is kapsz a specifikációk szempontjából.

Sok mindent tudnék írni de már fáradt vagyok....

2011. nov. 14. 04:59
 13/14 anonim ***** válasza:

tök jó, hogy ezzel mindenki heti 300 eurókat keres, hogy x idő után a 2000 eurós "befektetés" sokszorosát éri.

én csak arra lennék kíváncsi, hogy ha valóban így van akkor miből van a pénz az újonnan beszervezettek "belépési díján" kívül? mert ember nem használja a sitetalk oldalt! hallani szintén nem lehet róla, csak ha felkeres egy ismerősöd aki az évszázad befektetését kínálja neked!

a szöveg amivel el akarják adni az totál agymosás!

szívesen venném ha valaki meg tudná mondani, hogy mi termeli ki a pénzt ebben a rendkívüli "befektetésben"?

2011. nov. 26. 13:31
 14/14 anonim válasza:

foggalmam sincs mi termeli ki de én beraktam 500eurot 1 évre rá kivettem és most 1500eurom van bent. amit akármikor kivehetnék de nem kell.

a müködéséröl az anyosom tud. engem nem érdekel csak az hogy jó biznisz. innentöl pénzem nem áll benne

2012. jan. 28. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!