Hallottál már a ENIGRO-UNAICO-ról? Ha igen mit? Mennyire átverés?
egy jó barátunk lépett be egy hónapja. Azóta heti 300-700 euro között keres vele. Most mi is beléptünk,de innen külföldről nem tudom,kit tudnánk beléptetni.
Amennyire tudunk róla,jónak tünik,de egyenlőre elég hihetetlennek is :)
Mindenesetre volt "fölös" 500 eurónk,befektettük,meglátjuk mi lesz :)
És Neked mi a véleményed róla?
ez egy norvég gazdasági honlap angol fordítása
Amit tartalmaz, az az, hogy ez lényegében egy piramisjáték, amit nem internetes “guruk” hanem piramisjátékon többször tönkrement fazonok hoztak létre. Norvégiában több botrányos piramisjáték volt, ezért minden formája tilos.
130.000.-tagot toboroztak eddig, leginkábbb a gazdasági a válság sújtotta Kelet-Eu-ban, és Hong Kongban.A facebooknak 400 millió tagja van, tőzsdén van, és 15 milliárd dollárt ér.
Ezt akarják-elvileg-felépíteni, ehhez szolgáltatnak egy weblap-kezdeményt,és a részvények jövőbeni ígéretét. Az irányadó jog, ahol regisztráltál, a cikkből kiderül,.A szlovákok már figyelmeztették az embereket, hogy ott pl. ilyen tevékenységhez a cég nem kért engedélyt.
Regisztráljatok, az ingyen van. Aztán ha már működik, meg a tőzsdén van, akkor vegyetek részvényt.
Az Enigro eddig nagyon sok embert meggyőzött.
Egyik haveroom 22 évesen belefektette félretett vagyonát 2000 eurós cuccost váltott.
Azóta heti rendszerességgel 500-1000 euró között keres, attól függően hányan lépnek be alá és ki mit vásárol az online shopban.
Egyik álma volt hogy vegyen a bömbit, és a minap mivel jött át hozzám .........
A részvény opció sem kamu valszeg jövő év végén már feljut a tőzsdére , ahol valszeg nem 1 eurós áron fog indulni amit mondanak, szal csak akkor jön az igazi durranás amikor a részvényopció bevezetésre kerülnek
Üdvözletem!
Nos, én is bent vagyok az Unaicoban, és úgy gondolom, és meggyőződéssel, hogy igenis NEM ÁTVERÉS! Én már vettem fel onnan pénzt, többet is, mint amennyit a csomagvásárlással befektettem! Amióta bent vagyok, azóta már több "split" volt, magyarán, duplázás, tehát ha valakinek van éppen 1000darab részvényecskéje, akkor a cég hozzáadja a duplázáskor a másik ezer darabot! haq valaki kibírja, hogy 3 éven át nem nyúl hozzá, azaz, hagyja, hogy csak gyarapodjanak részvényecskéi akár csak ezzel a duplázással, akkor a hatodik duplázás eredményeként lehet neki csomagtól függően 88ezer darab részvényecskéje, ami 8800eurót jelent, aminek ha a felét elkölti fél éven belül, a következő duplázásig, akkor a másik 44 ezer darab újra megduplázódik, és megint van miből kivenni havonta 500euronyi pénzt, úgy, hogy nem fogy a pénze, hanem még gyarapszik is!!!
Akkor miféle átverés van itt??? Kérem az ilyen rosszhiszemű feltételezéseket nem híresztelni, mert azzal a tagoknak ártanak, még ha nem is akaratlagosan!
Egyébként meg aki valamiről rosszhiszeműen leszólóan szól, az vagy nem ismeri kellőképpen azt, amiről szól, és azért nincs kellemes tapasztalata, vagy tisztán rosszindulatú a híresztelés!
Másrészt pedig aki valamiről rosszat szól, az kb olyan, mint aki a szerelemről szól úgy a szerelemben megélt tapasztalata szerint: akinek kellemes tapasztalata van a szerelemben és boldog vele, az dicsőíti a szerelmet és szerelmét, aki pedig csalódott, az érthetően leszólja, és másokat is lebeszélni igyekszik a szerelemről, következésképpen lesz belőle homokosság, leszbikusság, stb!Ez pedig nagyon káros a társadalom számára, amiben az illető maga is él!
Tehát visszatérve az Unaico-hoz, sokan mondják, hogy "ha ez ilyen jó lenne, akkor mindenki ezt csinálná"
igen, biztosan! Ehhez képest az a sok "mindenki" éppen csak azért nem csinálja szintén, mert vagy még nincs infója róla, vagy mert nincs elég hite!
Márpedig ahhoz, hogy bármit is csináljunk, hogy egyáltalán felkeljünk reggel az ágyból, már ahhoz is hit kell!
Ha csak akkora hited lenne mint a mustármag, hegyeket mozgathatnál, de neked nincs hited!
Miért csodálkozol hát, hogy nem működik neked az, ami másoknak működik!?
legyen hited, és lesz életed!
Csak annak nem működik az Unaico, aki be sem lépett, aki annyira sem érdemesíti, hogy egyszeri befektetést eszközöljön, megadva saját magának az esélyt, hogy bővelkedjen anyagiakban, illetve megadva az Unaiconak az esélyt, hogy tudjon és adjon is annak is, aki most még nem hisz! Aki nem csatlakozik, és nem fekteti be az első összeget, annak nem tud adni az unaico!
ez is olyan, mint a szerelem, hogy csak az tud róla jó véleménnyel lenni, aki sikeres benne! Akinek kellemes a tapasztalata, de aki hozzá sem fog, aki még az esélyt sem adja meg magának, hogy megtapasztalhassa, hogy mennyire valóságosan igazságos jövedelemforrás, annak nem is fog működni se jól se rosszul, ... De nem kell tartani attól, hogy rosszul! Max aki nem csatlakozik, annak nem is működik! Ahogy nem működik egy működőképes háztartási vagy nagyüzemi gép sem, ha nincs bekapcsolva, ha nincs üzembe, termelésre kapcsolva, úgy nem működik az Unaico annak, aki nem kapcsolja be magát a rendszerbe egy szeri befektetéssel, ami számára jövedelmet termelhet!!!
Számomra az Unaico nem hit, számomra annál sokkal több: számomra és rajtam kívül sokak mások számára is maga a kellemes örömteli tapasztalat! és egyre inkább maga a biztos megélhetés!Sokkal inkább biztos és igazságos jövedelemlehetőség, mint amit az állami helyeken osztogatnak, ahol szintén van "piramis", csakhogy azokban a "piramisokban" a játszmát egészen másként játsszák, ahol nem az egyszerű ember a nyerő játékos, hanem akik a "topon" vannak! Itt viszont mindenki nyerő játékos, és nem csak játékszer! azaz, itt nem játékszer a csatlakozott tag! Itt megbecsült üzlettárs! És ez óriási különbség!
Én az Unaicoról úgy szoktam beszélni, hogy egy nagyon jó nyugdíjelőtakarékosság azzal a különbséggel, hogy itt nem kell megvárni a nyugdíjjogosultságot, hogy hozzáférhessen , pénzhez, hanem már előbb is felvehet belőle pénzt! A nyugdíjpénztáraknál ez nem lehetséges! és ott nincsenek biztosítva, garantálva a befizetett pénzek! Mint tudjuk, ott sok pénzt már elsikkasztottak!!! De mindaz NEM AZ unaico! Az unaico az tisztességes cég! Az Unaico is ért már meg és túlélt egy bizonyos DDOS-os szoftveres támadást, aminek eredményeként megsérült az adatbázis, de kiheverték és erősebbek lettek, és minél többen csatlakoznak az Unaicohoz, annál erősebbek vagyunk, mert a cég mindazoké, akik bent vannak! A bent tartott pénzünk folyamatos befektetés, a pénzünkért kapjuk a duplázásokat, mint hozamot! nem ingyen adják hát, a semmiből, hanem a miáltalunk berakott pénzek hozamaként!
ha valaki tud csatlakoztatni havonta mondjuk 10 embert akinek legalább egy 500 euros csomagja lesz, akkor azután a közösből kap a meghívó 10% jutalékot,a mit akár azonnal el is költhet úgy, hgoy nem az addigi befektetését koptatja! Érdemes tehát csatlakozni és csatlakoztatni!
Ez egy új koncepció hasonló mint az IWIW vagy a Facebbok.
Ragadd meg az internetes közösségben rejlő lehetőséget, hívd meg Te
előbb a barátaidat mielőtt Ők hívnak meg téged.Ingyenes regisztráció:
Szívesen látnálak ott is a barátaim között és ha gondolod tovább ajánlhatod az oldalt így pénzt is kereshetsz vele.
Különleges koncepciója miatt jött be nekem ez az üzlet és mert tartósan tudok folyamatosan pénzt keresni.
A világ legnagyobb vidámparkja lesz és nem utolsó sorban benne rejlik az aktív tagságnak a vagyon teremtési lehetősége.
Ezen a linken mindent megtudsz a SiteTalk-ról.
Kérlek, ha van időd lépj rá és hallgasd meg. Megéri!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Pt0RJqzge80
Fantasztikus SiteTalk hûség program!!!!
Többen ismeritek már a SiteTalk közösségi oldalt, most egy olyan nagyszerû pénzkeresési lehetõséget biztosít számunkra, melyet szerintem nem szabad kihagyni.
Nem kell mást tenned, mint meghívnod barátaid ismerõseid, és ha aktívak vagytok a közösségi oldalon, akkor minden egyes alád regisztrált aktív ember után Bónusz pontot kapsz, amelyet beválthatsz a web shopban, amely már javában mûködik, vagy akár Euróban is hozzá juthatsz, ha üzleti partner leszel!
Az aktivitás annyit jelent, hogy kitöltöd a SiteTalkon a profilod legalább 50%-ban, és rendszeresen használod az oldalt! Ha ezt teszed, lehet, hogy már áprilisban lesz egy új telefonod vagy kamerád, vagy órád, vagy beváltod egy utazásra, arra gyûjtöd pontjaidat amit szeretnél!
Az unaico egy üzleti válalkozás, amivel, akikkel europai szintű jövedelemhez juthatsz, nem fog fájni a fejed, hogy miből élj, miből legyen új autód, vagy új házad, akár 3 vagy több gyerek, vagy miből lesz nyugdíjad.
Máris nemzetközivé nőtte ki magát, és sokan vannak magyarok is a SITETALKon
Ugye tudod? Ha nem élsz olyan életet, amilyet szeretnél, ezt azért nem tudod megtenni, mert a múltadban voltak olyan események, amelyek a mindenkori jelened hibás döntéseit és cselekedeteit előidézik. Ha nem tanulod meg ezeknek a múltbéli negatív történések hatását semlegesíteni, akkor egyre kilátástalanabb lesz a sikerre vagy a boldogságra való törekvésed!
Most van lehetőséged, hogy elfogadd a segítő szándékot arra, hogy egy –speciális – általad is elérhető képzés által, a hátralévő életed sikeres és boldog legyen!
Április 17.-én vasárnap, egy olyan páratlan tudásátadásban vehetsz részt, ami anyagilag is meghatározó lehet a hátralévő életedre!
Legyél Te az, aki tényleg értelmet akar adni a saját életének, aki nem csak mondja, de valóban hajlandó tenni saját magáért és azokért az emberekért, akik szeretnék megoldani a problémáikat, illetve nem azt várják, hogy más megoldja helyettük!
Fogjunk össze és húzzuk ki az embereket a kátyúból!
Ismerd meg a valódi részleteket:
Akit érdekel a valódi tény, az írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!