Hogyan oldhatom meg hogy a családtagjaim ne vegyék át a személyes leveleimet?
Figyelt kérdés
Mikor én nem vagyok itthon akkor a postás más családtagnak adja a levelet, vagy a postafiókba jut, amit szintén az egyik családtagom vesz ki elsőnek. Sajnos van a családba olyan aki kibontja előttem a leveleket hogy tudja mi van benne. Ezt semmiképp sem szeretném.2014. okt. 25. 16:12
1/7 anonim válasza:
Megváltoztatod a levelezési címedet egy másik címre (munkahely, barát, bérelt postafiók, stb...) vagy megmondod a kedves rokonnak, hogy lesz szíves nem bontogatni a leveleidet.
2/7 anonim válasza:
Vagy bemész a postára, és csináltatsz helyettes átvevő kizárást.
3/7 anonim válasza:
Attól még a nem ajánlott leveleket be fogják dobni a postaládába.
4/7 anonim válasza:
Nyisd ki a szád, és mondd, hogy ne bontsák fel. :-)
5/7 anonim válasza:
Vagy ne rendelj drogokat az internetrű :)))
6/7 A kérdező kommentje:
pedig muszáj :D
2014. okt. 26. 13:50
7/7 anonim válasza:
Lepontozták a válaszomat, vagyis azt sugallják hogy rendelj drogokat az internetrű. Végülis én sem vagyok ellene, hajrá xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!