Hogyan tudnék igényelni Erzsébet utalványt műszaki cikre?
Figyelt kérdés
Sajnos jelenleg nem telik nekem pénzügyileg, hogy új digitális fényképezőgépet vegyek az örökre meghalt helyében.2014. okt. 15. 17:01
11/12 anonim válasza:
És ezzel szerintem nem csak én vagyok egyedül. Sajnos...
12/12 szil19 válasza:
Én is 20 ezer utalványt kapok havonta és van olyan eset is h hétvégi munkát utalványba fizetik mert forintba nem számoltathatják el. Volt olyan hónapom h 50 ezer utalványom volt. Ilyen az élet Viktorkával, köszi Viktorka! Engem is érdekelne hol tudnám másra költeni! Albit fizetni, ruhát venni nem jó. Sokszor szart sem ér mert a táp rám rohad, más meg hiánycikk. Az meg h adjam, na kössz: csak félárba szokták megvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!